Ένας 25χρονος Ρουμάνος που το μικρό του όνομα είναι Στεφάν φαίνεται πως ομολόγησε την εμπλοκή του στην δολοφονία του σπουδαίου Έλληνα συγγραφέα Μένη Κουμανταρέα στις 6 Δεκεμβρίου!

Μετά την σύλληψή του ο νεαρός Ρουμάνος αρνήθηκε στην αρχή ότι είχε ανάμειξη στη δολοφονία, ωστόσο, μετά από πολύωρη ανάκριση ομολόγησε την πράξη του και περιέγραψε τι ακριβώς συνέβη εκείνη τη νύχτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο συγγραφέας είχε ραντεβού στο διαμέρισμά του με τον 25χρονο και τον ομοεθνή του, ο οποίος αναζητείται.

Ο δράστης φέρεται να ανέφερε στην αστυνομία ότι τσακώθηκαν και στη συνέχεια τον έσπρωξαν και ο Μένης Κουμανταρέας έπεσε στο πάτωμα και χτύπησε.

Στο σημείο αυτό, υπάρχει μια αντίφαση, καθώς η επίσημη εκδοχή για το θάνατο του συγγραφέα κάνει λόγο για στραγγαλισμό.

Ο νεαρός Ρουμάνος σημείωσε, ακόμη, ότι τον περίμεναν στο ασανσέρ για να του ζητήσουν χρήματα, καθώς, γνώριζαν πως πρόσφατα είχε πουλήσει ένα ακίνητο στην Κηφισιά.

Ο συγγραφέας αρνήθηκε και τους ζήτησε να ανέβουν στο διαμέρισμά του και να συζητήσουν. Τα χρήματα, πάντως, από την πώληση δεν βρέθηκαν στο σπίτι του συγγραφέα και αυτό είναι κάτι που εξετάζουν οι Αρχές.

Τέλος, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 25χρονος Ρουμάνος είχε έλθει στην Ελλάδα σε ηλικία 16 ετών και ο ίδιος φέρεται να ομολόγησε ότι γνώριζε τον Μένη Κουμανταρέα σχεδόν από τότε που ήρθε στη χώρα.