​Ένα σημαντικό βίντεο έχει στα χέρια της η Αντιτρομοκρατική υπηρεσία, στο οποίο φαίνεται η συνεργός του Χριστόδουλου Ξηρού, Αγγελική Σ. να ψωνίζει από κατάστημα του Παλαιού Φαλήρου, όπου φέρεται να ήταν και το σπίτι της.

Το βίντεο δείχνει την 22χρονη να επισκέπτεται και να μένει για αρκετά λεπτά στο κατάστημα, ψωνίζοντας πιθανότατα τρόφιμα. Στην συνέχεια, αποχώρησε με το αυτοκίνητο της, κατευθυνόμενη πιθανότατα στην γιάφκα της Αναβύσσου, όπου κρυβόταν ο ''Μανώλης'' της 17Ν.

Οι κάμερες της Τροχαίας και της Ασφάλειας έχουν καταγράψει τη διαδρομή της από το Παλαιό Φάληρο μέχρι την Ανάβυσσο και το ερευνούν για περαιτέρω στοιχεία, της γυναίκας- μυστήριο, η οποία αναζητείται.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες, οι άντρες της Αντιτρομοκρατικής ερεύνησαν το απόγευμα της Τρίτης, το σπίτι στο Παλαιό Φάληρο, στο οποίο φέρεται να έμενε η Αγγελική.

Το σπίτι, όπως όλα δείχνουν, το είχε νοικιάσει με τα πραγματικά της στοιχεία, ενώ δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά τα ευρήματα της έρευνας.

Πάντως, η οικογένεια της δηλώνει σοκαρισμένη, ενώ ο πατέρας της, μιλώντας στο Star, ανέφερε ότι δεν έχει δει την κόρη του εδώ και δυο μήνες και πως ελπίζει απλά να είναι καλά, καλώντας της να παραδοθεί στην αστυνομία.