​Στη μυστηριώδη γυναίκα που απεικονίζεται στην ταυτότητα και η οποία βρέθηκε στη γιάφκα της Αναβύσσου στρέφονται τις τελευταίες ώρες οι έρευνες της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το μικρό όνομα της 22χρονης συνεργού του Μανώλη της 17Ν είναι Αγγελική και μένει στο Παλαιό Φάληρο. Οι Αρχές γνωρίζουν τα πραγματικά της στοιχεία και την αναζητούν, ενώ εκείνη φέρεται να είχε νοικιάσει τον Οκτώβριο τη γιάφκα του που βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στη περιοχή Περαχώρα, στο Λουτράκι.

aggeliki-xiros.jpg
Οι δυο τους γνωρίστηκαν το καλοκαίρι μέσω συνδέσμου της «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς». Μάλιστα, φέρεται να είναι αυτή που έκανε κατόπτευση των φυλακών Κορυδαλλού, προκειμένου να είναι ακριβής η χαρτογράφηση τους.

Εκείνη κυκλοφορούσε με πλαστή ταυτότητα, με τα στοιχεία της 23χρονης Ελένης Μελάνη, η οποία δεν έχει κάποια σχέση με τον τρομοκράτη, ενώ παραμένει άγνωστο το πώς κατάφεραν να υποκλέψουν τα στοιχεία της.

aggeliki-xiros1.jpg
Παράλληλα, από τις Αρχέ�� αναζητείται κι ένας 30χρονος, ο Γιώργος. Εκείνος φέρεται να ήταν ο ενοικιαστής του κρησφύγετου, στην Ανάβυσσο. Ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες, εμφανίστηκε φορώντας στολή υπαξιωματικού του πολεμικού Ναυτικού και συστήθηκε ως Θεοχάρης Χρυσάκης.

Ο 30χρονος συνεργός του Ξηρού, δεν έχει «φάκελο» στην αστυνομία και όπως δηλώνουν οι κάτοικοι της περιοχής, είναι μελαχρινός, ψηλός, γεροδεμένος και έχει δυο τατουάζ- ένα στο πόδι κι ένα στον καρπό.

Εκείνος, υποστήριξε ότι ήθελε να νοικιάσει την μονοκατοικία γιατί ήταν ιδανική για τη σύζυγό του, ενώ ήταν κι αυτός ο οποίος γνώρισε τον Χριστόδουλο Ξηρό στον ιδιοκτήτη, συστήνοντας τον ως Νίκο τον επιστάτη στα χωράφια του, στην Κρήτη.