​Το δεύτερο κρησφύγετο του Χριστόδουλου Ξηρού σε μονοκατοικία στην Πέρα Χώρα Λουτρακίου εντόπισε η Αντιτρομοκρατική, το μεσημέρι της Δευτέρας.

2218687.jpg
Το σπίτι φέρεται να έχει νοικιάσει η μυστηριώδης γυναίκα- συνεργός του Μανώλη της 17Ν, με την πλαστή ταυτότητα, η οποία βρέθηκε στο σπίτι στην Ανάβυσσο.

2218696.jpg
Η έρευνα της Αντιτρομοκρατικής στην μονοκατοικία του Λουτρακίου βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ έξω από το σπίτι είναι παρκαρισμένα αμάξια, τα οποία εικάζεται ότι θα τα χρησιμοποιούσε ο τρομοκράτης για το «χτύπημα» που προετοίμαζε στις φυλακές.

2218694.jpg
Την ίδια στιγμή, λίγο μετά τις 16:00 ολοκληρώθηκε η απολογία του στον ανακριτή, που όπως σας ενημέρωσε και νωρίτερα το star.gr, ξεκίνησε το μεσημέρι της Δευτέρας λίγο πριν τις 13:00.

2218692.jpg
Ο 57χρονος αρνήθηκε να απολογηθεί στον 11ο τακτικό ανακριτή, αναφέροντας: «Δεν συμμετέχω στη διαδικασία σας, δεν με ενδιαφέρει, δεν θα δεχθώ ερωτήσεις και σας παραπέμπω στην αρχική μου δήλωση. Θέλω συμπληρωματικά να προσθέσω, επειδή επαναλαμβάνεται συνεχώς η φράση «με σκοπό να βλάψει την οικονομία της χώρας» το εξής: Αυτοί που υπηρετείς σαν πιστό σκυλάκι τα κατάφεραν μια χαρά όχι απλά να βλάψουν αλλά να διαλύσουν την οικονομία της χώρας και συνεχίζουν απτόητοι το καταστροφικό τους έργο».

2218699.jpg
Ο ανακριτής αποφάσισε την προφυλάκιση του και ο Ξηρός οδηγήθηκε πίσω στις φυλακές Κορυδαλλού.