​Στα δικαστήρια της Ευελπίδων υπό την συνοδεία πάνοπλων ανδρών της Αντιτρομοκρατικής οδηγήθηκε ο Χριστόδουλος Ξηρός, ο οποίος στη συνέχεια θα επιστρέψει στη ΓΑΔΑ όπου και θα περάσει το βράδυ της Κυριακής.

αρχείο λήψης (6).jpg

αρχείο λήψης (5).jpg
«Δεν μιλάω με τους Νενέκους της Τρόικας. Αντίσταση στην Τρόικα, Αντίσταση στην κατοχή.» φώναξε όταν οι δημοσιογράφοι τον πλησίασαν. Σε ερώτηση για τι είδους τρομοκρατικό χτύπημα ετοίμαζε, δεν έδωσε καμία απάντηση.

αρχείο λήψης (4).jpg

αρχείο λήψης (2).jpg

αρχείο λήψης (1).jpg

Ο αρχιτρομοκράτης, όπως διαπιστώνει κανείς και από τις φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία το Σάββατο, είν��ι εμφανώς αδυνατισμένος, το πρόσωπό του έχει «σπάσει», τα μαλλιά του είναι μακριά και βαμμένα ξανθά ενώ έχει αφήσει και μούσια.

kk.jpg

Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός και ως «Μανώλης» της 17Ν, δήλωσε νωρίτερα μέσω του συνηγόρου του Φ. Ραγκούση «Καμία συνεργασία με τους μηχανισμούς που υπηρετούν τις δυνάμεις κατοχής και την κυβέρνηση των δοσίλογων. Η επανάσταση θα συνεχιστεί παρά το χτύπημα που δέχτηκα γιατί αποτελεί κοινωνική αναγκαιότητα. Κανένας σωτήρας και καμία ανάθεση. Καμία ελπίδα από κανέναν, ιδιαίτερα από το δίδυμο των δοσίλογων Σαμαρά-Βενιζέλου, ούτε από τους επίδοξους συνεχιστές τους. Η μονή διέξοδος ο δικός μας αγώνας».

B6E3CBFBD48BD80E4C9042575BAA25B2.jpg

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Mεγάλο χτύπημα ετοίμαζε ο Χριστόδουλος Ξηρός-Τουλάχιστον 3 άτομα στο μικροσκόπιο των αρχών

Χρ. Ξηρός: «Η επανάσταση θα συνεχιστεί παρά το χτύπημα που δέχθηκα»