Συγκλονίζει το βίντεο που δείχνει την γιαγιά του 12χρονου αγοριού από το Ωραιόκαστρο, να μην μπορεί να σταθεί στα πόδια της έξω από το σπίτι που ο 55χρονος ​Α.Κ. σκόρπισε το θάνατο σφάζοντας τον κουνιάδο, την γυναίκα του και το παιδί τους.

Μπροστά στα μάτια της είδε να πέφτουν νεκροί �� κόρη της, ο γαμπρός της και ο εγγονός της.

Οι κάτοικοι της περιοχής που έβλεπαν την οικογένεια εδώ και χρόνια δεν μπορούν να πιστέψουν τι συνέβη, μέρες γιορτής, δίπλα στις πόρτες των σπιτιών τους.

Όλα ξεκίνησαν νωρίς το μεσημέρι όταν ο 55χρονος δράστης πήγε στο σπίτι της οικογένειας κρατώντας ένα όπλο και ένα μαχαίρι. Πριν προλάβει κανείς να αντιδράσει άρχισε να ανεβοκατεβάζει το μαχαίρι του στα σώματα των συγγενών του.

Μετά την πράξη του ο 55χρονος προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή του. Αυτοτραυματίστηκε με το μαχαίρι στο λαιμό και στη συνέχεια πήδηξε από το μπαλκόνι του δευτέρου ορόφου.

Στο Ωραιόκαστρο η οικογένεια, γόνοι επιχειρηματιών, ζούσε χρόνια χωρίς ποτέ να έχει προκαλέσει. Μάλιστα ο δράστης, σύμφωνα με μαρτυρίες, το π��οηγούμενο βράδυ ήταν στο σπίτι όπου έγινε το φονικό.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, οι οικονομικές διαφορές φαίνεται να είναι η αιτία του φονικού. Ο 55χρονος σοβαρά τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Με κυνηγητικό μαχαίρι ο 55χρονος έσφαξε τον κουνιάδο του,τη γυναίκα του και το 12χρονο γιο τους