Συγκλονίζει η μαρτυρία μιας γυναίκας η οποία σώθηκε από τον εφιάλτη του φλεγόμενου Norman Atlantic και νοσηλεύεται τα τελευταία 24ωρα σε νοσοκομείο του Πρίντεζι.

«Αυτά που ζήσαμε δεν περιγράφονται… τραγικές στιγμές. Ευχαριστώ τους διασώστες μας και τους Ιταλούς και τους Έλληνες. Εγώ προσωπικά έφυγα με ελληνικό ελικόπτερο, τα παιδιά ήταν εξαιρετικά» είπε η κα Αγγελοπούλου Ελένη με δάκρυα στα μάτια, στην κάμερα του Star και τον δημοσιογράφο Βαγγέλη Γκούμα.

Η κα Αγγελόπουλου έκανε λόγο για «ανατριχιαστικές» και «τραγικές στιγμές», αποκαλύπτοντας ότι το μόνο που σκεφτόντουσαν οι περισσότεροι επιβάτες πάνω στο φλεγόμενο πλοίο ήταν ο θάνατος.

Συντετριμμένη και βουρκωμένη ψέλλισε με λυγμούς στο Star την πίστη της στην Παναγία.

«Πιστεύω ότι η Παναγία μας βοήθησε.. άνοιξε την αγκαλιά της και μας βοήθησε.Τώρα δεν θέλω τίποτε… θέλω μόνο να δω τον άντρα μου, τον οποίο δεν έχω δει ακόμη και μετά να γυρίσουμε στα τρία λατρεμένα παιδιά μας. Έχουμε περάσει νομίζω τον μεγαλύτερο εφιάλτη της ζωής μας. Είμαι χαρούμενη που σωθήκαμε, λυπάμαι και κλαίω για τους ανθρώπους που φύγανε, γιατί ξέρω τι έχουν περάσει» είπε η κα Αγγελοπούλου.

ΒΙΝΤΕΟ STAR