​Τον σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών, τον πρώτο σύλλογο του οποίου τα μέλη, έγιναν εθελοντές δότες μυελού των οστών, ενισχύοντας το έργο του συλλόγου Όραμα Ελπίδας, βράβευσε η κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

«Οι ολυμπιονίκες μας αποτελούν τους σημαιοφόρους στην εκστρατεία μας και ο σύλλογός τους διοργάνωσε αυτή την χρόνια σημαντικά αθλητικά δρώμενα με στόχο να ευαισθητοποιηθεί και να κινητοποιηθεί ο αθλητικός κόσμος μέσα από την σωστή ενημέρωση για την συλλογή δειγμάτων» είπε η κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

Οι Έλληνες Ολυμπιονίκες διοργάνωσαν μια σειρά από αθλητικές δράσεις όπου μεταφέρεται το μήνυμα της αξίας του εθελοντισμού για την ενίσχυση της Τράπεζας εθελοντών δοτών μυελού των οστών, έχοντας στο πλευρό τους το υπουργείο αλλά και φορείς του αθλητισμού.

Η χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στο ογκολογικό νοσοκομείο ενισχύθηκε από την αγάπη κι άλλων επισκεπτών, μικρών και μεγάλων που βρεθήκαν κοντά στα παιδιά τις γιορτινές αυτές ημέρες.

Ο ιστορικός όμιλος Βρακοφόρων Κρήτης, πιστός στο καθιερωμένο του χριστουγεννιάτικο ραντεβού, με τα παιδιά της Ελπίδας επισκέφτηκε την ογκολογική μονάδα Παίδων «Μαριάννα Βαρδινογιάννη-Ελπίδα».

Η κυρία Βαρδινογιάννη τίμησε τον όμιλο για τη διαρκή στήριξη του στην ΕΛΠΙΔΑ.

Η αγάπη και η παρουσία των συμμάχων της Ελπίδας στο ογκολογικό νοσοκομείο αυτές τις άγιες ημέρες αποτελεί το καλύτερο δώρο για τους μικρούς ασθενείς που νοσηλεύονται εκεί δίνοντας μάχη για τη ζωή τους.