​Δυστυχώς οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν με τον χειρότερο τρόπο για την 36χρονη Μαρία Αλιμπινίση, της οποίας τα ίχνη αγνοούνταν από τις 22 Νοεμβρίου!

φγξηφ.jpg
Το πτώμα που βρέθηκε σήμερα σε κατάσταση προχωρημένης σήψης στην θαλάσσια περιοχή της Λίμνης, στην Βόρεια Εύβοια είναι δικό της…

ηξκφηξ.jpg
Σύμφωνα με πληροφορίες, συντετριμμένος ο σύζυγος της αναγνώρισε την 36χρονη από την βέρα που φορούσε.

Ήταν λίγο πριν τις 12 όταν η θάλασσα ξέβρασε πτώμα γυναίκας, με τους κατοίκους της Λίμνης να ειδοποιούν γρήγορα την αστυνομία και το Λιμεναρχείο. Από την πρώτη στιγμή υπήρξαν φόβοι ότι το πτώμα ανήκει στην αγνοούμενη, Μαρία Αλιμπινίση, κάτι που επαληθεύτηκε λίγη ώρα αργότερα.

Η σορός της μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία ενώ η ταυτοποίηση αναμένεται να πραγματοποιηθεί και εργαστηριακά.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Η 36χρονη εξαφανίσθηκε από τον Άγιο Γεώ��γιο Ιστιαίας, τη νύχτα του Σαββάτου (22-11-2014) όταν η Μαρία Αλιμπινίση, ενώ βρισκόταν στο σπίτι της αδερφής της, επιβιβάστηκε ξαφνικά στο αυτοκίνητό της και έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση, αφήνοντας πίσω το κινητό τηλέφωνο και άλλα προσωπικά είδη.

Ακολούθησαν έρευνες και Silver Alert για την εξαφάνιση της, ενώ ο σύζυγός της και οι αδελφές της είχαν κάνει έκκληση μέσα από την εκπομπή «Μία» της Τατιάνας Στεφανίδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ώρες αγωνίας για την 36χρονη Μαρία από την Χαλκίδα: Παραμένει εξαφανισμένη από το Σάββατο!

Κανένα σημάδι ζωής από την Μαρία-Έφυγε με φόρμες χωρίς κινητό και λεφτά και δεν γύρισε ποτέ

Αποκλειστικά στο Star ο σύζυγος της 36χρονης Μαρίας από τη Χαλκίδα που εξαφανίστηκε