Τρόφιμα, ρούχα και αλλά είδη πρώτης ανάγκης θα διατεθούν αυτές τις μέρες σε 100 οικογένειες με σημαντικά προβλήματα επιβίωσης. Η σπουδαία αυτή προσφορά έγινε με πρωτοβουλία του συνδέσμου εταιρειών πετρελαιοειδών Ελλάδος και θα φτάσουν στις πόρτες νοικοκυριών που έχουν ανάγκη.

«Είναι αυτονόητο για κάθε κλάδο, όχι μόνο για τα πετρέ��αια αλλά για κάθε άτομο μεμονωμένο , τη στιγμή που υπάρχει τόση δυστυχία και υπάρχει πολύ μεγάλη ανάγκη, να κάνουμε τέτοιες ενέργειες.» σημείωσε ο Γιάννης Αληγιζάκης, Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Εταιρειών Πετρελαιοειδών Ελλάδος.

Eίδη πρώτης ανάγκης όπως είναι τα ρούχα και τα τρόφιμα θα διανεμηθούν σε 100 οικογένειες που έχουν ανάγκη στο Πέραμα, τον Ασπρόπυργο και την Ηλιούπολη.

Για μια από τις οικογένειες που θα λάβουν αυτή τη προσφορά αγάπης μας μίλησε ο κύριος Παπαγεωργίου. Είναι τετραμελής και ζει στον Ασπρόπυργο μόλις με 360 ευρώ το μήνα. «Ήρθε ένας κύριος ο οποίος ήταν χημικός μηχανικός, ο οποίος είχε μια θαυμάσια επιχείρηση, αναγκάστηκε να την κλείσει και δεν έχει να φάει.»

Αρωγός της προσπάθειας αυτής υπήρξε και το μη κυβερνητικό σωματείο δεσμός που εδώ και τρία χρόνια αγωνίζεται να φέρει σε επαφή εκείνους που θέλουν να προσφέρουν με εκείνους που χρειάζονται βοήθεια.

«Οτιδήποτε είναι σε καλή κατάσταση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί, το παραλαμβάνουμε και το παραδίδουμε εκεί που υπάρχει ανάγκη. Αυτό πλέον είναι ακόμα πιο εύκολο με τη νέα διαδικτυακή πλατφόρμα του δεσμού, το δεσμός direct όπου όλα αυτά γίνονται διαδικτυακά.» υπογραμμίζει ο Σοφοκλής Δανάσης, εκπρόσωπος της ΜΚΟ Δεσμός.

Η δράση πραγματοποιείται φέτος για δεύτερη χρονιά!