​Ένα πολύ συγκινητικό γράμμα είδε το φως της δημοσιότητας και αφορά μια μικρούλα, η οποία ζήτησε από τον Άγιο Βασίλη κάτι που οι περισσότεροι από εμάς το θεωρούμε λίγο δεδομένο.

Η Νίκη είναι ένα από τα τρία παιδιά, μιας πενταμελούς οικογένειας, από την Κρήτη η οποία αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Στο γράμμα λοιπόν ζητάει από τον Άγιο Βασίλη να δώσει σε εκείνη και την οικογένεια της μόνο υγεία κι αν εκείνος θέλει ας της πάρει και κάτι άλλο, ό,τι κι αν είναι αυτό.

gramma-nikis.jpeg
Το κοριτσάκι, πάσχει από μια διατροφική διαταραχή, η οποία δεν της επιτρέπει να τρώει ό,τι τρώει και η υπόλοιπη οικογένεια. Για τη διατροφή της απαιτούνται αρκετά χρήματα αφού όλα τα προϊόντα που πρέπει να τρώει είναι χωρίς γλουτένη.

gramma-nikis1.jpeg
Και μπορεί το γράμμα της να μην έφτασε στον αγαπημένο Άγιο όλων των παιδιών, όμως το έλαβε η ομάδα GIVE, που δρα στο Ηράκλειο και βοηθάει συνανθρώπους μας, οι οποίοι το έχουν ανάγκη.

Τα μέλη τους ανέβασαν και το γράμμα της στην σελίδα τους στο Facebook, ενημερώνοντας ότι φρόντισαν να καλυφθούν τα έξοδα της διατροφής της από μια τοπική εταιρία τροφίμων, καλώντας όσους θέλουν να προσφέρουν στην οικογένεια κρέας, φρούτα και λαχανικά.