​Χαρούμενες παιδικές φωνές, παιχνίδι, τραγούδι, χορός και αστείρευτο κέφι πλημμύρισαν το μουσείο Νάσιουτζικ, που άνοιξε για δέκατη τρίτη συνεχή χρονιά την αγκαλιά του, στην όμορφη Χριστουγεννιάτικη γιορτή που διοργάνωσε ο Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο Ελπίδα.

Η πρόεδρος του συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ, κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη, συγκινημένη αλλά και χαρούμενη ευχήθηκε καλές γιορτές.

Εκατοντάδες παιδιά από 13 ιδρύματα της Αττικής, από την Ογκολογική Μονάδα Παίδων Μαριάννα Βαρδινογιάννη- ΕΛΠΙΔΑ, και παιδιά που φιλοξενούνται στον ξενώνα Ελπίδα, διασκέδασαν με την ψυχή τους , με την μία έκπληξη να διαδέχεται την άλλη.

Η κυρία Βαρδινογιάννη ευχαρίστησε από καρδιάς τον Νίκο Νάσιουτζικ για την αφιλοκερδή προσφορά του και την φιλοξενία του.«Θα ήθελα να καλωσορίσω τα παιδιά που είναι σήμερα κοντά μας από 13 ιδρύματα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον Νίκο Νάσιουτζικ, άξιο συνεχιστή του αγαπημένου μας ευεργέτη και θείου του, Γιώργου Νάσιουτζικ που όλα αυτά τα χρόνια φρόντιζε με ιδιαίτερη αγάπη για τα παιδιά να έχουν μια υπέροχη μέρα».

«Θέλω και εγώ να ευχαριστήσω εκ μέρους του μουσείου Νάσιουτζικ στη μνήμη και του αγαπημένου μου θείου, την κυριά Βαρδινογιάννη για το πολύ μεγάλο έργο που προσφέρει στην ελληνική κοινωνία και στην εξαιρετική αυτή εκδήλωση που κάνουμε για 13η χρονιά που δίνει τόσο μεγάλη χαρά σε όλα τα παιδιά από τα ιδρύματα» τόνισε ο κύριος Νίκος Νάσιουτζικ.

Τα παιδιά δεν σταμάτησαν να χορεύουν να γελούν και να παίζουν ενώ το αγαπημένο τους συγκρότημα οι REC χάρισαν μοναδικές στιγμές. Στη γιορτή βρέθηκαν ο Μάρκος Σεφερλής και ο Γιώργος Καραγκούνης.

Αργότερα στη μεγάλη αίθουσα του Μουσείου Νάσιουτζικ, τα γεμάτα λιχουδιές τραπέζια περίμεναν τα παιδιά, ενώ η χορωδία Σπύρου Λάμπρου σκόρπισε χριστουγεννιάτικες μελωδίες.