​Όχι μία, όχι δύο, αλλά 33 μαχαιριές φέρεται να δέχθηκε ο γιος της κυρίας Μαρίας, που όπως λέει η ίδια τραυματίστηκε στο πρόσωπο και στο σώμα μετά από επίθεση με μαχαίρι από τον σύντροφο της 32χρονης ��ύφης της.

«Αυτή η γυναίκα μου κατέστρεψε και τα δύο μου παιδιά. Δεν φτάνει που κατέστρεψε το μεγάλο μου γιο που τον πάντρεψα με αυτή αλλά μου κατέστρεψε και το άλλο μου παιδάκι. Αυτή έβαλε τον γκόμενό της και μαχαίρωσε το παιδί μου 33 φορές» σημειώνει χαρακτηριστικά στην κάμερα του Star.

Σύμφωνα με τον αδελφό του θύματος και πρώην συζύγου της 32χρονης όλα ξεκίνησαν στις 21 Νοεμβρίου του 2013 όταν ο αδερφός του, έχοντας σχολάσει από τη δουλειά του, επέστρεφε στο σπίτι τους με το λεωφορείο. Στο ίδιο λεωφορείο επέβαινε και η 32χρονη κουνιάδα του. Λογομάχησαν και η 32χρονη γυναίκα φέρεται να ενημέρωσε τον νέο της σύντροφο για τον καβγά που είχε με τον κουνιάδο της πάνω στο λεωφορείο. Εκείνος, όπως υποστηρίζει ο αδελφός του θύματος, πήρε το αμάξι του και άρχισε να ακολουθεί το λεωφορείο, ενώ όταν το θύμα κατέβηκε στην στάση έξω από το σπίτι του, κατέβηκε μαζί και η κουνιάδα του.

«Ο γιος μου λέει γιατί κατέβηκε αυτή, απόρησε. Γυρίζει να δει αυτή και βλέπει τον γκόμενό της να έρχεται με το μαχαίρι , να χτυπήσει το παιδί μου με μανία και δώσε του μαχαιριές, του έδινε, του έδινε, του έδινε. Ατελείωτες μαχαιριές» ��ναφέρει η μητέρα του θύματος.

Αμέσως μετά το συμβάν, το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου παρέμεινε για αρκετές ημέρες μέχρι να διαφύγει τον κίνδυνο. Άμεσα κινήθηκε η διαδικασία για την αυτόφωρη σύλληψή τους, αλλά η 32χρονη και ο σύντροφός της, δεν εντοπίστηκαν από τις Αρχές. Πρόσφατα, όπως υποστηρίζει ο δικηγόρος τους, 13 μήνες μετά το περιστατικό, εμφανίστηκαν στο αρμόδιο αστυνομικό τμήμα, μετά από κλήτευση και υποστήριξαν ότι δεν είναι οι δράστες.

«Θέλω να συλληφθεί για τις μαχαιριές που έριξε στον αδερφό μου και αυτή και η κάθε γυναίκα αράχνη για τέτοιες πρωτοβουλίες που παίρνει και αντιδρά σε αθώες οικογένειες. Είναι αμαρτία. Αν πιστεύουν στο Θεό και έχουν μέσα τους, το Θεό, να πάνε να παραδοθούνε.» υπογραμμίζει ο αδερφός του θύματος, Δημήτρης.

Όπως λέει ο Δημήτρης, με την 32χρονη γυναίκα γνωρίστηκαν το 1998 και παντρεύτηκαν από έρωτα. Γρήγορα όμως εμφανίστηκαν τα πρώτα σύννεφα στη σχέση τους και οι δύο τους αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Ωστόσο, τα προβλήματα μεταξύ τους κράτησαν για πάνω από 10 χρόνια με αποκορύφωμα την άγρια επίθεση που δέχθηκε ο αδελφός του.

Για μια γυναίκα - αράχνη κάνει λόγο η πεθερά της 32χρονης γυναίκας που όπως λέει δεν δίστασε να προσεγγίσει ερωτικά ακόμη και τον κουνιάδο της.

«Μέναμε όλοι μαζί, κάθε ένας στο δωμάτιό του, φύγαμε όλοι στη δουλειά, ο Γιώργος ήταν ξενύχτης και κοιμήθηκε. Πάει αυτή στο δωμάτιο του Γιώργου και χαϊδεύει το Γιώργο. Σηκώθηκε ο Γιώργος , τρελάθηκε. Την έσπρωξε. Τον κουνιάδο της; Ναι, τον κουνιάδο της. Τον χ��ιδευε καλά καλά.» αναφέρει χαρακτηριστικά.