​Χαμός επικρατεί τις τελευταίες ώρες στους δρόμους καθώς βροχές και καταιγίδες έχουν ξεσπάσει σε πολλές περιοχές της χώρας.

Οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες που εκδηλώνονται σήμερα στην Ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), την Εύβοια, την Ανατολική και Νότια Πελοπόννησο θα συνεχιστούν κατά διαστήματα μέχρι τις βραδινές ώρες, ενώ είναι πιθανό να επηρεάσουν πρόσκαι��α και την Ανατολική Θεσσαλία.

Η ΕΜΥ εξέδωσε ένα νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, σε συνέχεια αυτού που δημοσιεύτηκε την Κυριακή επισημαίνοντας τα εξής:

- Τα έντονα φαινόμενα που εκδηλώνονται στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα συνεχιστούν μέχρι και τις πρωινές ώρες της Τρίτης.

- Οι παρατεταμένες βροχοπτώσεις που σημειώνονται στην Κεντρική - Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του Βόρειου Αιγαίου θα συνεχιστούν, ενώ θα εκδηλωθούν και καταιγίδες. Τα φαινόμενα τα όποια κατά τόπους θα είναι ισχυρά θα συνεχιστούν μέχρι και τις βραδινές ώρες της Τρίτης.

- Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν κατά τόπους από τις επόμενες ώρες και θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και την Τρίτη.