​Η άγρια δολοφονία της όμορφης Μαρίνας Κουκουλιάτα από τον φίλο της σόκαρε το πανελλήνιο, όχι μόνο για την τραγικότητα της αφού η κοπέλα αγνοούνταν από τις 24 Ιουνίου, αλλά και γιατί ο άνθρωπος ,ο οποίος της κάρφωσε το μαχαίρι στην καρδιά την… αναζητούσε όσο την έψαχναν οι γονείς.

Το «Φως στο Τούνελ» που είχε ασχοληθεί με την υπόθεση,βρέθηκε στον τόπο του εγκλήματος στην Κατερίνη και κατέγραψε καρέ- καρέ όσα διαδραματίστηκαν τη νύχτα της αποκάλυψης πέντε μήνες μετά την εξαφάνιση της.

Η άτυχη Μαρίνα δολοφονήθηκε από τον 33χρονο φίλο της που όπως ομολόγησε στους αστυνομικούς, τη σκότωσε ύστερα από έντονη λογομαχία.

Για όσο καιρό οι συγγενείς της έψαχναν γεμάτοι αγωνία ένα σημάδι ζωής της, εκείνος παρίστανε το φίλο,στεκόταν στο πλευρό τους και παρηγορούσε την μάνα της άτυχης κοπέλας.

«Τελείωσε η Μαρίνα, είχα την ελπίδα να το βρω το κορίτσι…. όταν με φώναξε η αστυνομία όλα έσβησαν. Ο φονιάς το σκότωσε το κορίτσι, το μαχαίρωσε στην καρδιά… δεν μπορούσε να το μαχαιρώσει σε άλλο σημείο να το γλιτώναμε το κορίτσι» είπε στην ίδια εκπομπή συντετριμμένη η μάνα της Μαρίνας.
«Τον είχα για φίλο, τον εμπιστευόμουνα. Έπεσα έξω… Τον ρωτούσα και μου έλεγε δεν ξέρω, μου έλεγε να μην στεναχωριέμαι και να έχω ελπίδα ότι κάπου θα βρεθεί η Μαρίνα» πρόσθεσε η μητέρα της άτυχης κοπέλας Καλλιόπη Κουκουλιάτα.
«Από το θεό να το βρει, αφού δεν μπορεί να το βρει από μένα… Ο άντρας μου είναι πολύ άρρωστος δεν θα μπορέσει να του κάνει τίποτα» είπε χωρίς να μπορέσει να κρατήσει τα δάκρυα της.

Γείτονας του εγκαταλειμμένου κτιρίου που διαδραματίστηκε η τραγωδία δεν έκρυψε την έκπληξη του. Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι μέσα στο ακατοίκητο σπίτι κρυβόταν το άψυχο σώμα της κοπέλας.

Τραγική ειρωνεία. Οι συγγενείς της Μαρίνας περνούσαν συχνά από το σημείο που βρέθηκε το πτώμα της.

ΒΙΝΤΕΟ ALPHA