Ένα αγοράκι 5 ετών έχασε τη ζωή του την Τετάρτη και βύθισε στο πένθος την οικογένειά του! Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί ταξίδεψε στη… μισή Ελλάδα, λόγω των ελλείψεων του ΕΣΥ.

Ο 5χρονος, αρρώστησε το περασμένο Σαββατοκύριακο στο σπίτι του στην Ιτέα Άμφισσας, διακομίσθηκε στο νοσοκομείο της Λαμίας και στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας όπου πέθανε την Τετάρτη το απόγευμα.

Το δράμα της οικογένειας δυστυχώς δεν σταματά στην απώλεια του παιδιού τους αλλά συνεχίζεται και μετά θάνατον, αφού η σορός του, μεταφέρθηκε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη για νεκροψία.

Ο άτυχος Λεωνίδας – Γιώργος από την Ιτέα, πέθανε από ανακοπή στις 7.30 το απόγευμα της Τετάρτης στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ) της Παιδιατρικής Κλινικής του Π��νεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας όπου εισήχθη εσπευσμένα για νοσηλεία, ελλείψει Μονάδας Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) Παίδων.

Το παιδί εκδήλωσε μεταξύ άλλων πυρετό, έμετο κ.λπ. και μεταφέρθηκε από τους γονείς του σε ιδιώτη παιδίατρο, ο οποίος τους παρέπεμψε στο νοσοκομείο.

Η υγεία του μικρού παιδιού όπως σημείωναν γιατροί, επιδεινώθηκε σταδιακά λόγω μιας «πολυσυστηματικής λοίμωξης» χωρίς ακόμη να είναι γνωστό εάν ήταν μικροβιακής ή ιογενούς αιτιολογίας.

Μετά τη διακομ��δή του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας κανείς γιατρός δεν θα μπορούσε να εγγυηθεί για το αν ήταν αναστρέψιμη η κατάσταση της υγείας του.