​Την 1η Φεβρουαρίου του 2013, μετά από περιπετε��ώδη καταδίωξη στη διπλή ληστεία σε υποκατάστημα των ΕΛΤΑ και της Αγροτικής Τράπεζας στο Βελβεντό Κοζάνης, συλλαμβάνονται ο Νίκος Ρωμανός, ο Γιάννης Μιχαηλίδης γνωστός και ως τοξοβόλος του Συντάγματος, ο Ανδρέας-Δημήτρης Μπουρτζούκος και ο Δημήτρης Πολίτης.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΩΜΑΝΟΣ

Ο Νίκος Ρωμανός, το βράδυ του 2008 που δολοφονήθηκε ο Αλέξης Γρηγορόπουλος, ήταν μαζί και ξεψύχησε στα χέρια του. Δυο χρόνια αργότερα, στη δίκη για την δολοφονία του Αλέξη, αρνήθηκε να βρεθεί στην ίδια αίθουσα με τον ειδικό φρουρό που σκότωσε τον φίλο του.

Ο Ρωμανός καταδικάσθηκε σε 15 χρόνια και 10 μήνες φυλακή για την ληστεία στο Βελβεντό και αθωώθηκε για την συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση, ωστόσο σε βάρος του εκκρεμούν δυο ακόμη κατηγορίες για συμμετοχή στην οργάνωση "Συνωμοσίες Πυρήνων της Φωτιάς".

Μέσα στις φυλακές ο Ρωμανός παντρεύτηκε, έδωσε Πανελλήνιες και πέρασε στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Υγείας στα ΤΕΙ Αθήνας. Όταν ζήτησε άδεια να παρακολουθεί τα μαθήματα δεν του δόθηκε και άρχισε την απεργία πείνας.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΞΟΒΟΛΟΣ

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης 26 χρόνων, γνωστός και ως Τοξοβόλος κατηγορείται για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» καθώς εντοπίστηκαν αποτυπώματα του στις γιάφκες του Βόλου και της Νέας Σμύρνης, στα διαμερίσματα του Κολωνού, ενώ DNA σε πιστόλι GLOCK, που είχε βρεθεί στην Πεύκη στη συμπλοκή μεταξύ αστυνομικών και δύο ενόπλων, τον Μάϊο του 2011.

Τον Φεβρουάριο του 2011, οι αστυνομικοί συνέλαβαν στο Σύνταγμα έναν νεαρό με τόξο, π��υ σημάδευε με βέλος την Βουλή. Ήταν ο Γιάννης Μιχαηλίδης.

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης καταδικάσθηκε για τις ληστείες σε 16 χρόνια , 4 μήνες και 10 ημέρες, ενώ σε συμπαράσταση προς τον Νίκο Ρωμανό άρχισε στις 17 Νοεμβρίου απεργία πείνας στον Κορυδαλλό.