Φόρεσε στη μέση της ειδικά διαμορφωμένο εσώρουχο και προσπάθησε να περάσει 3,5 κιλά ηρωίνης από την Τουρκία στην Ελλάδα.
Ο λόγος για μία 39χρονη Αλβανίδα, η οποία συνελήφθη στον Έβρο και φέρεται να ανήκει σε κύκλωμα εισαγωγής και διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων ηρωίνης.
01-12-2014thess2.jpg
Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., η 39χρονη ήταν σε λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο Κωνσταντινούπολη - Θεσσαλονίκη.
Συγκεκριμένα στο εσώρουχο, έκρυβε πέντε δέματα ηρωίνης, συνολικού βάρους 3 κιλών και 625 γραμμαρίων. Τα δέματα καλύπτονταν από μείγματα μπαχαρικών και καφέ, με τη βοήθεια σελοφάν, γεγονός που καθιστούσε εξαιρετικά δυσχερή τον εντοπισμό και την ανίχνευσή τους, σε πιθανό έλεγχο.
01-12-2014thess3.jpg
Από την κατοχή και την οικία της 39χρονης ακόμη κατασχέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα, τα οποία χρησιμοποιούσε για τις παράνομες συναλλαγές της, χρηματικό ποσό, ύψους 1.350 ευρώ, σχετιζόμενο με την προαναφερόμενη παράνομη δραστηριότητα, ένα εισιτήριο μεταφοράς επιβάτη από την Κωνσταντινούπολη στη Θεσσαλονίκη, με συγκεκριμένη ημερομηνία αναχώρησης και στοιχεία κατόχου της 39χρονης.
01-12-2014thess1.jpg
Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.