Την πιο όμορφη επίσκεψη δέχτηκαν τα παιδιά της «Ελπίδας»… Ο Άγιος Βασίλης από το μακρινό Ροβανιέμι επισκέφτηκε την Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Βαρδινογιάννη-Ελπίδα» και προσέφερε χαρά και γέλιο στα παιδιά που νοσηλεύονται.

Τον Άγιο Βασίλη υποδέχτηκε η Πρόεδρος του Συλλόγου «Ελπίδα» κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη μαζί με τα παιδιά και το νέο πρέσβη της Φιλανδίας στην Ελλάδα.

«Μας δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε αυτό το έργο και τον ευχαριστώ πραγματικά μέσα από την καρδιά μου, γιατί η σημερινή μέρα είναι ιδιαίτερα ξεχωριστή και μας εμπνέει όλους να προχωρήσουμε στο πνεύμα των Χριστουγέννων» είπε η κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη, Πρόεδρος Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο “Ελπίδα”.

Ο Άγιος Βασίλης από την πλευρά του είπε στην κάμερα του STAR, ότι είναι χαρά του να επισκεφτεί και πάλι την Ελλάδα και ελπίζει να προ��παθούμε όντως να βοηθάμε ο ένας τον άλλο γιατί αυτό έχει σημασία.

«Είναι μια σπουδαία μέρα, γιατί ο Άγιος Βασίλης ήρθε από την Φιλανδία, την Λαπωνία και είμαστε τόσο χαρούμενοι και περήφανοι που τους φιλοξενούμε. Αλλά και τόσο χαρούμενοι που είμαστε εδώ στο Ογκολογικό Νοσοκομείο Παίδων. Αυτό είναι το πιο σημαντικό εν τέλει» είπε ο πρέσβης της Φιλανδίας Π. Αντέρο Μακέλα.

Το πνεύμα των Χριστουγέννων πλημμύρισε τους χώρους του νοσοκομείου ζεσταίνοντας τις καρδιές μικρών και μεγάλων.

Ο αγαπημένος Άγιος όλων των παιδιών ο Άγιος Βασίλης με την μακριά κάτασπρη γενειάδα του και το χαρακτηριστικό του γέλιο φωτογραφήθηκε με τους μικρούς του φίλους, ενώ δεν σταμάτησε να τους λέει αστεία.

Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από την φιλαρμονική ορχήστρα της Αμφιλοχίας γέμισαν τον χώρο ενισχύοντας την γιορτινή ατμόσφαιρα.

Με χαμογελαστά πρόσωπα και με τα μάτια τους να λάμπουν από ευτυχία τα παιδιά τραγούδησαν με τον Άγιο Βασίλη Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και πήραν τα δώρα τους .

ΒΙΝΤΕΟ STAR