​Με αυξημένες νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα, με τοπικές βροχές στη Δυτική Ελλάδα, την Ήπειρο και τη Μακεδονία, ξεκινά η εβδομάδα, ενώ τοπικές καταιγίδες θα σημειωθούν το πρωί στο Ιόνιο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 16 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 10 έως 21 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 12 έως 21 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 14 έως 21 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 12 έως 21 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι με εξαίρεση το Βορειοανατολικό Αιγαίο όπου θα πνέουν βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι.

Στην Αττική

Αυξημένες νεφώσεις, περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 20 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Στην Θεσσαλονίκη

Αυξημένες νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές οι οποίες σταδιακά θα σταματήσουν, περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νοτιοανατολικοί μέτριοι και πρόσκαιρα ισχυροί αλλά σταδιακά θα εξασθενήσουν.