​Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις όσον αφορά στην απαγωγή της 27χρονης ανιψιάς προέδρου ΠΑΕ, η οποία αφέθηκε ελεύθερη μετά από δέκα μέρες ομηρίας και αφού οι απαγωγείς εισέπραξαν λύτρα, ύψους 82.500 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, νωρίς το πρωί της Κυριακής, προσήχθησαν στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής δύο άτομα, τα οποία εξετάζονται για την απαγωγή της κοπέλας.

Πρόκειται για έναν 48χρονο και έναν 53χρονο, οι οποίοι σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες θεωρούνται και οι βασικοί ύποπτοι.

Αρχικά η αστυνομία εντόπισε το κρησφύγετο των δραστών κοντά στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, όπου κρατούσαν την 27χρονη για δέκα μέρες και μετά κατέληξαν στους δύο άνδρες.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι βρέθηκε μέρος των λύτρων, ενώ οι δράστες φαίνεται να επικαλούνται στην αστυνομία σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Άνδρες της αστυνομίας, διέρρευσαν επίσης ότι εντόπισαν γενετικό υλικό στα ρούχα της κοπέλας και το DNA, γεγονός που ενδεχομένως θα οδηγήσει στη λύση του μυστηρίου της απαγωγής της 27χρονης.

Οι δύο άνδρες δεν έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές, ενώ δεν ανήκουν στο επαγγελματικό ή φιλικό περιβάλλον της κοπέλας. Μάλιστα η αστυνομία σε λίγη ώρα θα προβεί σε ανακοινώσεις για το θέμα αυτό.