​Έχει πραγματικά συγκλονίσει το πανελλήνιο η είδηση του θανάτου του ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή της ΑΕ Κηρίνθου Γιάννη Συκιώτη, που σκοτώθηκε όταν έπεσε πάνω του κεραυνός την ώρα της προπόνησης.

Όλα ξεκίνησαν στις έξι και μισί το απόγευμα της Πέμπτης όταν ένα ξαφνικό μπουρίνι με μικρή διάρκεια "χτύπησε" την περιοχή.

Το άτυχο παιδί, βρισκόταν στο γήπεδο της Κηρίνθου αφού ήταν σε εξέλιξη η προπόνηση της ομάδας του.

Συγκεκριμένα, όταν άρχισε να βρέχει, ξεκίνησαν να πάνε οι ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια. Ξαφνικά ακούστηκε ένας δυνατός θόρυβος.

Οι 6 συμπαίχτες του του 28χονου Γιάννη, έβαλαν τα χέρια πάνω από τα κεφάλια τους και ξάπλωσαν στο γήπεδο. Λίγα δευτερόλεπτα μετά σηκώθηκαν και είδαν ότι ο 28χρονος δεν είχε τις αισθήσεις του.

Προσπάθησαν να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες και τον μετέφεραν αμέσως στο Κέντρο Υγείας του Μαντουδίου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο άτυχος νεαρός ήταν κτηνοτρόφος στο επάγγελμα. Σύμφωνα με πληροφορίες και άλλοι συμπαίκτες του άτυχου νέου έχουν μεταφερθεί στο κέντρο υγείας για προληπτικούς λόγους τόσο για το σοκ που υπέστησαν όσο και εξαιτίας του υπερβολικά δυνατού κρότου.