Με συμβόλαιο θανάτου φέρεται να εκτελέστηκε ένας 43χρονος σε χωριό της Ημαθίας, από τα ίδια του τα πεθερικά.

Οι γονείς της γυναίκας του δεν τον ήθελαν για γαμπρό τους γιατί ήταν Αλβανός, πατέρας δύο παιδιών και παντρεμένος όταν τη γνώρισε.

Στην υπόθεση που ανέλαβε η ασφάλεια Ημαθίας, εμπλέκονται, συνελήφθησαν και προφυλακίστηκαν συνολικά πέντε άτομα.

Κατά τη δικογραφία, ο 54χρονος πεθερός και η 53χρονη πεθερά αποφάσισαν να σκοτώσουν το γαμπρό τους, επειδή δεν ενέκριναν το γάμο του με την κόρη τους.

Η Έλλη Μωυσίδη, σύζυγος του θύματος, λέει: «Ο άντρας μου έλεγε ότι οι δικοί σου δεν με θέλουν, θα με σκοτώσουν κι έτσι έγινε. Πάντα η μαμά μου και ο μπαμπάς μου έλεγαν: “Eγώ θα σκοτώσω εσένα ή τον άντρα σου μέχρι να πεθάνω”».

Mάλιστα, οι γονείς της κοπέλας, οι οποίοι θεωρούνται ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας του 43χρονου, φέρονται να είχαν έρθει σε επαφή με 48χρονο ομοεθνή τους από τη Γεωργία, ο οποίος θα αναλάμβανε και την εκτέλεση του σχεδίου, έναντι 2.500 ευρώ.

Η χήρα δήλωσε την εξαφάνιση του άντρα της στις 3 Αυγούστου και δήλωσε ως υπαίτιους τους γονείς της. Η ίδια δήλωσε: «Δεν λυπάμαι που είναι στη φυλακή». Το άψυχο σώμα του 43χρονου Αλβανού βρέθηκε μετά από μέρες ερευνών, στις 12 Αυγούστου, σε δασική περιοχή, έξω από τη Βέροια.

ΔΕΙΤΕ το ρεπορτάζ