Ξεπούλησαν τα πρώτα iPhone 6 και iPhone 6 Plus μέσα στις δύο μέρες κυκλοφορίας τους, στην ελληνική αγορά. Περίπου 10.000 iPhone 6 πωλήθηκαν, ενώ μέχρι τις γιορτές των Χριστουγέννων αν��μένεται οι πωλήσεις να ξεπεράσουν τα 50.000 τεμάχια!

Όπως καταλαβαίνετε, πρόκειται για ένα ιδιαίτερο μεγάλο αριθμό, αν αναλογιστεί κανείς ότι η τιμή του έξυπνου κινητού τηλεφώνου ξεπερνά τον μηνιαίο βασικό μισθό ενός εργαζόμενου στην Ελλάδα της κρίσης. Οι τιμές πώλησης ξεκινούν από 739 ευρώ για το iPhone 6 και από 859 ευρώ για το iPhone 6 plus.

Τα έξυπνα τηλέφωνα κυκλοφόρησαν την Παρασκευή 31/10 και στα καταστήματα κινητής τηλεφωνίας υπήρξε μεγάλη κινητικότητα από τους καταναλωτές, οι οποίοι έσπευσαν να το δουν από κοντά και να το αποκτήσουν!

Την επόμενη εβδομάδα αναμένονται νέες παραγγελίες, ενώ σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, οκτώ στους δέκα προτίμησαν το iPhone 6. Δεν ήταν λίγοι και εκείνοι που παρήγγειλαν τα μοντέλα με μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο (64 αντί για 16 Gb), παρά το γεγονός ότι κοστίζουν περί τα 100 ευρώ ακριβότερα.