Θρήνος στο σχολείο του 13χρονου μαθητή από τη Θεσσαλονίκη που σκοτώθηκε πέφτοντας από φωταγωγό 25 μέτρων την ώρα που έκανε παρκούρ. Οι συμμαθητές του κράτησαν ενός λεπτού σιγή μετά την καθημερινή προσευχή για να τιμήσουν τη μνήμη του.

Το τελευταίο αντίο στον Θοδωρή είπε η οικογένεια του, οι συγγενείς και οι φίλοι του, λίγο μετά τις 4 το απόγευμα της Παρασκευής, μη μπορώντας να πιστέψουν ότι έφυγε τόσο άδικα και τόσο γρήγορα.

«Πάντα ήτανε χαρούμενος, ποτέ δεν ήταν κατσούφης, πειραχτήρι» αναφέρει συμμαθητής του.

Λίγα λουλούδια στο θρανίο του και η φωτογραφία του στο facebook πλημμυρισμένη από μηνύματα όπως «Μας λείπεις ήδη φίλε», «Νωρίς έφυγες... Θοδωρή μας» κ.ά.

Τραγική ειρωνεία; Ο 13χρονος μαθητής είχε πει σε μια φίλη του λίγη ώρα πριν το δυστύχημα, πως ένιωθε τυχερός που είχαν σχολάσει νωρίς και θα μπορούσε να παίξει με τους φίλους του.

Ο Θοδωρής ασχολούνταν με τον αθλητισμό, όπως λένε οι συμμαθητές του, όμως ήταν η πρώτη φορά που έκανε παρκούρ.

Το παρκούρ είναι ένα άθλημα που έρχεται από τη Γαλλία. Χρειάζονται τουλάχιστον 3 χρόνια ��ια να μπορέσει ένας αθλητής παρκούρ να εκτελέσει 6 με 7 κινήσεις, χωρίς διακοπή ανάμεσα τους και χωρίς τραυματισμούς. Στην Ελλάδα υπάρχει μόνο μία σχολή που διδάσκει παρκούρ.