Στο δρόμο κινδυνεύει να μείνει μια οικογένεια μετά από απόφαση του Αρείου Πάγου που κατοχυρώνει το σπίτι και το οικόπεδο της στην εκκλησία. Τελικά μετά από διαπραγματεύσεις η οικογένεια θα παραμείνει στο σπίτι της μέχρι το τέλος Νοεμβρίου.

Η αδερφή της ιδιοκτήτριας και μητέρας δυο παιδιών, υποστηρίζει πως έχει έγγραφα που «αποδεικνύουν ότι το σπίτι και το οικόπεδο της οδού Φιλαδελφεως στο Κεφαλάρι ανήκει στην οικογένεια της εδώ και 150 χρόνια...»

Η εκκλησία από την πλευρά της υποστηρίζει ότι η τελεσίδικη απόφαση του Αρείου Πάγου την δικαιώνει και ότι είχε ενημερώσει την οικογένεια εδώ και τουλάχιστον ένα χρόνο για την ημέρα της έξωσης.

Στο σπίτι μένει και μια 84χρονη που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και η μετακίνηση της είναι σχεδόν αδύνατη. Για το λόγο αυτό η εκκλησία πρότεινε στην οικογένεια να μείνει σε ένα μικρό διαμέρισμα στον Άγιο Παντελεήμονα έναντι μικρού ενοικίου.

Τελικά μετά και την παρέμβαση και του Δήμου Κηφισιάς οι δυο πλευρές, όπως φαίνεται και στο έγγραφο της Ιεράς Συνόδου, συμφώνησαν να δοθεί μια παράταση και η πενταμελής οικογένεια να παραμείνει στο σπίτι μέχρι το τέλος Νοεμβρίου ώστε να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση.