​Λουκέτο έβαλε τελικά η ταβέρνα του δολοφόνου της σκυλίτσας Μάγκυ στα Νέα Στύρα Ευβοίας, ο οποίος την κακοποίησε θανάσιμα στις 17 Ιουλίου.

Το βράδυ της Πέμπτης δημοσιεύτηκαν στο facebook και στη σελίδα My Nea Styra οι φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι έκλεισε η ταβέρνα «Κώστας».

untitled.png
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δολοφόνος της Μάγκυ χρωστούσε ένα μεγάλο ποσό σε ενοίκια στον ιδιοκτήτη του κτιρίου.

Μάλιστα σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης του ακινήτου φέρεται ότι την επόμενη μέρα της διαμαρτυρίας (στις 21 Ιουλίου) που είχε γίνει κατά του δολοφόνου της Μάγκυ – όπως είπε κάτοικος της περιοχής – πλήρωσε ο ίδιος τα έξοδα, ώστε να μοιραστούν δωρεάν σουβλάκια στους τουρίστες σκεπτόμενος ότι αν η ταβέρνα κλείσει θα χάσει ό,τι του χρωστάει ο δράστης.

Η ταβέρνα όμως δούλεψε για λίγο αλλά τελικά το λουκέτο μπήκε καθώς τα χρέη του ιδιοκτήτη της ήταν πολλά και η δυσφήμηση μετά το έγκλημα έπαιξε και αυτή το ρόλο της.

Υπενθυμίζεται ότι στη Μάγκυ έγινε ευθανασία καθώς ο δράστης είχε θρυμματίσει το κρανίο της χτυπώντας την στο κεφάλι με καρέκλα!!!

uiorur.png
Εις βάρος του έ��ει επιβληθεί ήδη πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ και η δίκη του αναμένεται να διεξαχθεί στις 15 Δεκεμβρίου 2014 από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Χαλκίδας.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Εύβοια: Ιδιοκτήτης ταβέρνας σκότωσε σκυλάκι με φρικιαστικό τρόπο