Ένας θαρραλέος ιππότης, ο Καλόκαρδος και μια πανέμορφη νεράιδα η Ελπίδα, είναι οι δυο νέοι ήρωες που ήρθαν για να προσφέρουν περισσότερα χαμόγελα στα παιδιά που έχουν ανάγκη, ενισχύοντας το σύλλογο «Όραμα Ελπίδας» και την Τράπεζα εθελοντών δοτών μυελού των οστών.

Για τρίτη συνεχή χρονιά στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωνικής ευθύνης της εταιρίας playmobil play and give, δημιουργήθηκαν, αποκλειστικά για την Ελλάδα, δυο νέες συλλεκτικές φιγούρες και μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις θα διατεθεί στο σύλλογο «Όραμα Ελπίδας»

«Η playmobil έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές παιδιών σε όλο τον κόσμο και μέσα από τη στήριξή της μας δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε αυτόν τον αγώνα που επιτελούμε εδώ και τόσα πολλά χρόνια.» σημείωσε η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ, Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

«Χάρη στην προσπάθεια που τόσα χρόνια κάνετε, μας δίνετε τη δυνατότητα να παρουσιάσουμε το κοινωνικό πρόσωπο μιας εταιρίας της οποίας τα προϊόντα απευθύνονται σε παιδιά.» ανέφερε ο διευθυντής της Playmobil Hellas, Γιώργος Παγώνης.

Φέτος η εταιρία δημιούργησε και ένα παραμύθι που υπογράφει ο συγγραφέας παιδικών βιβλίων, Αντώνης Παπαθεοδούλου. Μέσα από μια τρυφερή ιστορία φιλίας και αλληλεγγύης με ήρωες τον Ιππότη Καλόκαρδο και τη νεράιδα Ελπίδα, τα παιδιά μπορούν να κατανοήσουν καλύτερα την αξία της προσφοράς.