​Νέο βίντεο ντοκουμέντο από το δυστύχημα στην Πέτρου Ράλλη, που είχε ως αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο τρεις άνθρωποι.

Το βίντεο, που έδωσε στη δημοσιότητα το Mega, προέρχεται από κάμερα ασφαλείας του περιπτέρου και απεικονίζει τη στιγμή που το Smart παρασέρνει και τραυματίζει θανάσιμα μια γυναίκα στο πεζοδρόμιο.

Στο βίντεο φαίνεται το ζευγάρι που περπατάει αμέριμνο στο πεζοδρόμιο της Πέτρου Ράλλη. Ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας αντιλαμβάνεται την τρελή πορεία του οχήματος και προσπαθεί μάταια να αρπάξει και να σώσει τη γυναίκα του, την οποία χτυπάει με απίστευτη σφοδρότητα το Smart και την παίρνει κυριολεκτικά από τα χέρια του.

Ο άνδρας τρέχει προς το σημείο και όταν συνειδητοποιεί την τραγωδία βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και πέφτει στο έδαφος σπαράζοντας.

Ο νεαρός οδηγός, απολογήθηκε στον 4ο τακτικό ανακριτή, ο οποίος τον επισκέφθηκε στο Τζάνειο, όπου νοσηλεύεται. Ο 27χρονος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Μεταξύ αυτών, υποχρεώθηκε να παραδώσει το διαβατήριο του και του απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα, ενώ υποχρεούται να εμφανίζεται στο Α.Τ. της περιοχής του 2 φορές το μήνα.

Μετά την απολογία του προέκυψε διαφωνία μεταξύ ανακριτή και εισαγγελέα, με τη μια πλευρά να ζητεί την προφυλάκισή του, και την άλλη να προτείνει να παραμείνει ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης σε Α.Τ. της περιοχής του 2 φορές το μήνα, και της αφαίρεσης διαβατηρίου.

Τη διαφωνία θα λύσει το δικαστικό συμβούλιο και μέχρι τότε ο κατηγορούμενος θα παραμείνει σε κατ' οίκον περιορισμό.