​Στις 11:30 το πρωί της Τετάρτης, η Αμάλ Κλούνεϊ θα συναντήσει τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, ενώ στις 13:00 θα γίνει ξενάγηση στο Μουσείο της Ακρόπολης και λίγο αργότερα θα δοθεί συνέντευξη Τύπου, όπου η δικηγόρος θα απαντήσει στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων!

Χαλαρή, φιλική και ιδιαίτερα κοινωνική είναι η κυρία Κλούνεϊ κατά την διάρκεια της επίσκεψής της στην χώρα μας. Μάλιστα δεν δίστασε να εμφανιστεί προβληματισμένη στο μεσημεριανό γεύμα στο Μικρολίμανο, αφού αποκάλυψε ότι δεν ξέρει αν έχει φέρει τα κατάλληλα παπούτσια για να επισκεφτεί τον ιερό βράχο της Ακρόπολης.

Άλλωστε στις 16:00 έχει προγραμματιστεί ανάβαση στον Ιερό Βράχο. Σύμφωνα με πληροφ��ρίες, αστειευόμενος ο υπουργός Πολιτισμού, την ρώτησε τι νούμερο παπούτσι φοράει, έτσι ώστε να δοθεί λύση στο «πρόβλημά» της.

Ακόμα, στο χαλαρό μεσημεριανό γεύμα στην συζήτηση «μπήκε» ο… Τζόρτζ Κλούνεϊ αλλά και ο παραμυθένιος τους γάμος. Εκείνη είπε ότι όλα έγιναν όπως τα είχε φανταστεί και ότι ήταν δική της ιδέα να γίνει σε κλειστό κύκλο!

Η υπουργός Τουρισμού, κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη, έκανε πρόταση στην Αμάλ να επισκεφτεί ξανά την Ελλάδα μαζί με τον σύζυγό της και εκείνη δέχτηκε με χαρά.