​Νεκρός και με πολλαπλές μαχαιριές βρέθηκε το πρωί, ένας 39χρονος άνδρας στην Θήβα και έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία!

Η σορός του εντοπίστηκε στο κέντρο της πόλης στην οδό Κάδμου, σε παράπηγμα ενός οικοπέδου που χρησιμοποιείται για παρκινγκ από τους κατοίκους της περιοχής.

Στις 8 και μισή το πρωί, ένας κύριος που είχε βγάλει βόλτα το σκύλο του, είδε το πτώμα και ενημέρωσε αμέσως την αστυνομία. Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ έφτασαν γρήγορα στο σημείο, που λίγο αργότερα κατακλύστηκε από συναδέλφους τους.

Όταν αντίκρισαν τον νεκρό διαπίστωσαν πως πρόκειται για χρήστη ναρκωτικών ουσιών.

Άρχισαν να ψάχνουν για το δράστη, ανάμεσα στους χρήστες ναρκωτικών της πόλης και πολύ γρήγορα έφτασαν στα ίχνη του και τον συνέλαβαν. Πρόκειται για ένα 29χρονο, το σπίτι του οποίου μάλιστα βρίσκεται λίγα μόλις μέτρα από το σημείο του εγκλήματος.

Δράστης και θύμα έκαναν παρέα και μάλιστα αρκετές φορές βρισκόντουσαν στο πάρκινγκ. Το ίδιο έγινε και χθες. Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν, αυτή τη φορά όμως άρχισαν να λογομαχούν για μια διαφωνία που είχαν σχετικά με ναρκωτικά καθώς και οι δύο ήταν χρήστες.

Ο 29χρονος τράβηξε μαχαίρι και τραυμάτισε θανάσιμα τον 39χρονο χτυπώντας τον πολλές φορές στο λαιμό.

Αμέσως μετά ο δράστης πήγε στο σπίτι, έπλυνε τα ρούχα του, όμως ξέχασε να καθαρίσει τα παπούτσια του που είχαν πάνω τους αίμα και αυτό ήταν το μεγάλο του λάθος.

Μετά από έρευνα οι αστυνομικοί βρήκαν τα παπούτσια και τα καθαρά πλέον ρούχα του δράστη μέσα στο σπίτι και επίσης το μαχαίρι του εγκλήματος πεταμένο στο φωταγωγό. Στο σπίτι του δράστη βρέθηκε επίσης και το κινητό τηλέφωνο του θύματος.

Ο 29χρονος συνελήφθη και με τη δικογραφία που θα σχηματιστεί σε βάρος του θα οδηγηθεί στη δικαιοσύνη.