Φορώντας ένα άσπρο φόρεμα με πράσινες οριζόντιες γραμμές βγήκε από γνωστό ξενοδοχείο της πλατείας Συντάγματος η Αμάλ Αλαμουντίν. Κομψή όπως πάντα στάθηκε για λίγο στην είσοδο προκειμένου να την φωτογραφίσουν και να την τραβήξουν οι κάμερες ενώ ο συγκεντρωμένος κόσμος την χειροκρότησε.

2167636.jpg
Συνοδευόμενη από τους Βρετανούς νομικούς Τζέφρι Ρόμπερτσον και Νόρμαν Πάλμερ, κατευθύνθηκε στο μαύρο βαν το οποίο τους μετέφερε στο ραντεβού που έχουν με τον υπουργ�� Πολιτισμού, Κ. Τασούλα.

2167638 (1).jpg
Μάλιστα όταν κατέφτασε στο υπουργείο και λίγο πριν μπει στο γραφείο του κυρίου Τασούλα, είχε μία σύντομη στιχομυθία μαζί του. Του εξέφρασε την επιθυμία να επισκεφτεί κάποια στιγμή τα ελληνικά νησιά ενώ στους δημοσιογράφους δήλωσε "Θα καταφέρουμε να φέρουμε πίσω τα Γλυπτά του Παρθενώνα".

2167639 (1).jpg
Στη συνάντηση, οι τρεις νομικοί, έδωσαν συμβουλές στην ελληνική κυβέρνηση για τις ν��μικές επιλογές που έχει όσον αφορά στην διεκδίκηση της επιστροφής των Γλυπτών του Παρθενώνα. Περαιτέρω λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν στην συνέντευξη τύπου που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη ενώ η κυβέρνηση θα αποφασίσει για την περαιτέρω εξέλιξη της υπόθεσης των Γλυπτών.

2167640 (1).jpg
Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης η Αμάλ με τους δύο Βετανούς Νομικούς αναχώρησε για φαγητό στο εστιατόριο Βαρούλκο όπου τους περίμενε η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη.