​Συγκλονισμένο είναι το πανελλήνιο με τον θάνατο των τριών οπλιτών κατά τη διάρκεια άσκησης με βαρέα όπλα στον Βόλο, όπου ανατινάχθηκε σωλήνας όλμου βυθίζοντας στο πένθος τις οικογένειές τους.

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τρίτης ολοκληρώθηκε η νεκροψία-νεκροτομή και όπως είπε ο ιατροδικαστής και «οι τρεις στρατιώτες έφεραν συντριπτικά τραύματα. Ήταν αδύνατο να επιβιώσουν. Ο θάνατός τους ήταν ακαριαίος». Όσο για τον 30χρονο υπολοχαγό που νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση «είχε άγιο».

Παράλληλα, ο ιατροδικαστής αποκάλυψε ότι στην άσκηση συμμετείχε και πέμπτος άνδρας, ένας ανθυπολοχαγός που κατάφερε να βγει σώος χωρίς μισή γρατζουνιά.

Όσον αφορά τον 30χρονο υπολοχαγό που τραυματίστηκε βαριά, σύμφωνα με πληροφορίες νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, στο Αχιλλειοπούλειο Νοσοκοκομείο του Βόλου, μετά από εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε και κατά την οποία διαπιστώθηκε ότι έφερε επιφανειακό τραύμα στους μύες της κοιλιακής χώρας από θραύσμα.

Οι κηδείες και των τριών ανδρών θα γίνουν σήμερα: του 19χρονου, Φώτη Ανδρικόπουλου θα γίνει το απόγευμα στις 16:30 στην Αχαΐα και των άλλων δύο επαγγελματιών οπλιτών του 34χρονου Τάσου Μεζάλα και του 33χρονου Γιώργου Ορφανίδη από τις Σέρρες, στις 16:00 στο Βόλο.


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: ΑΥΤΟΣ είναι ο 19χρονος που πέθανε στον Βόλο- Δείτε τα συγκινητικά μηνύματα στο Facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Τα ενδεχόμενα που εξετάζουν οι πραγματογνώμονες για το τραγικό δυστύχημα στο Βόλο

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: ΑΥΤΟΙ είναι οι λοχίες που πέθαναν στον Βόλο- Ο ένας ήταν πατέρας ενός αγοριού 9 μηνών

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Σε «αστοχία υλικού» αποδίδεται η έκρηξη στο στρατόπεδο του Βόλου- ΘΡΗΝΟΣ για τους 3 στρατιώτες

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Οι πρώτες εικόνες μετά την ΤΡΑΓΩΔΙΑ στον Βόλο- Ν��κροί 3 νεαροί άνδρες