​Στη δημοσιότητα έδωσε η Ελληνική Αστυνομία την πλαστή ταυτότητα την οποία χρησιμοποιούσε ο συνεργός του Νίκου Μαζιώτη, Αντώνης Σταμπούλος.

plasti-tautotita-stampulou-1.jpg
Το πλαστό Δελτίο φέρει αριθμό ΑΑ 011583 και φέρεται να έχει εκδοθεί την 04-03-2005 από το Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Δημητρίου.

Ο Αντώνης Σταμπούλος συστηνόταν ως Ευθύμιος Τσέργας, του Κωνσταντίνου και της Πηνελόπης, γεννηθείς την 26-07-1987 στην Αθήνα.

plasti-tautotita-stampulou-2.jpg
Τα στοιχεία αντιστοιχούν σε υπαρκτό πρόσωπο, που όμως δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση. Επιπλέον, έχει φωτογραφία άνδρα, που μοιάζει με τον Σταμπούλο, αλλά δεν απεικονίζει τον πραγματικό κάτοχο.

plasti-tautotita-stampulou-4.jpg
Το συγκεκριμένο πλαστό Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας βρέθηκε το Σάββατο σε διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας και όπως προέκυψε, είχε χρησιμοποιηθεί για την ενοικίαση του χώρου από τον συλληφθέντα.

plasti-tautotita-stampulou-660.jpg
Η ΕΛ.ΑΣ. καλεί όποιον γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό με την παραπάνω αστυνομική ταυτότητα και ιδίως αν έχει χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε συναλλαγή ή μίσθωση διαμερίσματος, γκαράζ, οχήματος κ.λπ., να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 1014 και 10414 της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας