​Μια πρωτότυπη ιδέα και εντελώς ανέξοδη για τους ιδιοκτήτες σκύλων είχε ο Νίκος Κανέλλης, την οποία και έκανε πραγματικότητα!

Δημιούργησε ένα site, στο οποίο οι ιδιοκτήτες σκύλων μπορούν να βρίσκουν ταίρι για τον αγαπημένο και πιστό τους φίλο!

«Η ιδέα ήταν δική μου και της κοπέλας μου. Μας έλεγαν φίλοι ότι δεν μπορούν να βρουν “παρτενέρ” για να ζευγαρώσουν τους σκύλους τους. Αγαπάμε πολύ τα σκυλιά, σκεφτήκαμε ότι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο κι έτσι δημιουργήσαμε το doggrin!» λέει ο ίδιος στο star.gr.

Το doggrin.gr (dog= σκυλί/ grin= μεγάλο χαμόγελο) είναι το πρώτο ελληνικό site μέσα από το οποίο, οι ιδιοκτήτες μπορoύν να βρoύν δεκάδες σκυλάκια που αναζητούν συντροφιά και να επιλέξουν ένα για το δικό τους κατοικίδιο.

Το site λειτουργεί από τον Ιούνιο και έχει μεγάλη ανταπόκριση στους φιλόζωους χρήστες του διαδικτύου, αφού συνεχώς αυξάνονται τα μέλη του αλλά και οι εγγραφές.

Αυτό που μας επισημαίνει ο εμπνευστής, Νίκος Κανέλλης είναι: «Το σημαντικό είναι ότι είναι και θα είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ».

Οι ενδιαφερόμενοι το μόνο που έχουν να κάνουν είναι δημιουργήσουν λογαριασμό και να καταχωρήσουν την αγγελία τους με μια φωτογραφία του σκύλου τους!