​Το ενδεχόμενο η ομάδα Μαζιώτη να έκανε διπλό τρομοκρατικό χτύπημα στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας αλλά και σε εγκαταστάσεις εφοπλιστικών εταιρειών ή σε κάποιον επιχειρηματία, εξετάζουν οι αστυνομικοί της αντιτρομοκρατικής.

Το STAR εξασφάλισε εικόνες από το εσωτερικό του γκαράζ ενώ η σύλληψη του νεαρού ήταν περιπετειώδης.

Μάλιστα στο σακίδιο του 31χρονου συλληφθέντα βρέθηκαν σχέδια με ένα δρομολόγιο διαφυγής.

Σε αυτό το δρομολόγιο, πιθανότατα μέσω της λεωφόρου Συγγρού, οι δράστες είχαν υπολογίσει και την α��λαγή του οχήματος διαφυγής τους ή ακόμα και τον χρόνο που θα χρειαζόταν για να το κάψουν θέλοντας να εξαφανίσουν τα ίχνη τους.

Προβληματισμό προκαλεί και η πρόθεση των τρομοκρατών να χτυπήσουν μεγάλα επιχειρηματικά ονόματα της χώρας και γραφεία ναυτιλιακών εταιρειών όπως ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης, ο πρόεδρος του ΣΕΒ Θεόδωρος Φέσσας και η σύζυγος του, τα γραφεία της Ένωσης ελλήνων Εφοπλιστών ενώ υπήρχαν αναφορές εκτός από τα γραφεία της ΝΔ, οι εταιρείες Capital, Info Quest και Siemens.

Την ίδια ώρα το γκαράζ του Βύρωνα φαίνεται ότι οι συνεργοί του Μαζιώτη ήθελαν να το εγκαταλείψουν. Αυτό εκτιμούν οι αστυνομικοί από τα ευρήματα στο εσωτερικό του που είναι ελάχιστα.

Μια κυρία που εργάζεται σε διπλανό ψιλικατζίδικο μίλησε στον δημοσιογράφο του STAR, Βαγγέλη Γκούμα και είπε: «Ήρθαν οι αστυνομικοί και με ρωτούσαν αν έχω δει τον νεαρό ή άλλους να μπαίνουν στο γκαράζ».

Σύμφωνα με πληροφορίες το ενοίκιο του γκαράζ κατατέθηκε στα μέσα Αυγούστου σε υποκατάστημα τράπεζας από τον νεαρό που συνελήφθη.

Τάπερ, ποδήλατα και λουκάνικα που παραπέμπουν σε εκρηκτικά ήταν οι λέξεις στο μπλοκ του νεαρού που έδειξαν στους αστυνομικούς αλλά και στον εισαγγελέα εφετών με τι είχαν να κάνουν και του απήγγειλαν κατηγορίες για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση.

Ακόμα αυτόπτες μάρτυρες της σύλληψης του 31χρονου είπαν: «Όταν τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί εκείνος τους πέταξε τον καφέ στο πρόσωπο!»

ΔΕΙΤΕ το βίντεο...