Όπως σας γράψαμε χτες στο star.gr, αρχιμανδρίτης μητρόπολης της Στερεάς Ελλάδος, φερόταν να επιτέθηκε σε γυναίκα αστυνομικό που του έκανε έλεγχο για υπέρβαση του ορίου ταχύτητας στο Κάστρο Βοιωτίας, με την ίδια να καταθέτει μήνυση εναντίον του.

Στο δελτίο ειδήσεων του STAR Κεντρικής Ελλάδος,ο Αρχιμανδρίτης Ιγνάτιος έδωσε τη δική του απάντηση για το περιστατικό, λέγοντας πως ουδέποτε χειροδίκησε στην αστυνομικό και πως εκείνη τον εξύβρισε χαρακτηρίζοντας εμμέσως πλην σαφώς… τους παπάδες γκέι.

Συνέχεια στην ιστορία δίνει ο πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας, Κ. Τσαμούρας μιλώντας στο σημερινό δελτίο ειδήσεων του STAR Κεντρικής Ελλάδος. Ο ίδιος αναφέρει πως ο Ιγνάτιος Σάπιος είπε στην αστυνομικό «Δεν ντρέπεσαι μωρή γαϊδούρα να μου ζητάς και ασφαλιστήριο;» ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν απειλές όπως «γνωρίζω τον αρχηγό της αστυνομίας και ανώτατους αξιωματικούς και καταλαβαίνεις πού μπορείς να βρεθείς...».

Σύμφωνα μάλιστα με την αστυνομικό, ο ιερωμένος προσπάθησε και να τη χαστουκίσει και τότε εκείνη προσπάθησε να προστατευτεί με τα χέρια της, ωστόσο από το χτύπημα που δέχτηκε, της έπεσε το μπλοκ από τα χέρια, της έφυγαν τα γυαλιά από το πρόσωπο, ενώ πέφτοντας χτύπησε και το κεφάλι της στις μπάρες της εθνικής οδού.