​Το έλα να δεις έγινε στη Λάρισα χθες το μεσημέρι, όταν έμπορος και πρώην υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. απείλησε με καραμπίνα την δικαστική λειτουργό και τους αστυνομικούς οι οποίοι επισκέφτηκαν το κατάστημα υποδημάτων που διατηρεί στον πεζόδρομο της Κούμα για να τον βγάλουν έξω.

Υπό το βάρος των χρεών σε τράπεζα, τόσο ο ίδιος όσο και ο αδελφός του, βρισκόταν εδώ και αρκετό καιρό σε αδυναμία να αντεπεξέλθουν την αποπληρωμή του δανεισμού για να σώσουν το μαγαζί τους, με αποτέλεσμα να φτάσουν στο σημείο να χάσουν το ακίνητο μετά από πλειστηριασμό.

Το γεγονός αυτό οδήγησε τη δικαστική λειτουργό να βρεθεί γύρω στις 13:30 χθες το μεσημέρι στο μαγαζί ζητώντας από όλους να αποχωρήσουν από το κατάστημα και να αλλαχθεί η κλειδαριά.

Μετά την αναγγελία της απόφασης, άρχισαν οι διαπληκτισμοί με την αστυνομία. Τότε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής άρπαξε μια... καραμπίνα που βρισκόταν στο κατάστημα και άρχισε να απειλεί τόσο την λειτουργό όσο και τους αστυνομικούς οι οποίοι προέταξαν και αυτοί τα υπηρεσιακά τους περίστροφα.

Ακολούθησε η σύλληψη του εμπόρου ενώ χειροπέδες πέρασαν οι αρχές στον αδερφό και στον πατέρα του.

Και οι τρεις οδηγήθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας, ενώ σήμερα το μεσημέρι θα έρθουν αντιμέτωποι με τον εισαγγελέα.