​Λίγες μέρες μετά το ανατριχιαστικό περιστατικό με θύμα ένα σκυλάκι στην Άρτα, όπου 3 παιδιά του έβαλαν φωτιά και βιντεοσκόπησαν το «κατόρθωμά» τους δημοσιεύοντας το μάλιστα και στο διαδίκτυο, μια ακόμη περίπτωση εξαιρετικής αγριότητας και βίας στην περιοχή της Ηπείρου, γίνεται γνωστή.

mpncoocll.jpg
Πρόκειται για έναν σκύλο, ο οποίος βρέθηκε δεμένος από το λαιμό με σύρμα σε ένα δέντρο, σε χωράφι στο Καναλάκι της Πρέβεζας και οι εικόνες του κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και προκαλούν τον αποτροπιασμό όλων.

mpncoocll2.jpg
Το άτυχο ζωάκι, ηλικίας περίπου έξι μηνών, εντόπισε μια γυναίκα και πρέπει να βρισκόταν στο σημείο δεμένο τουλάχιστον δέκα μέρες, σύμφωνα με τους κτηνιάτρους, χωρίς φαγητό και νερό με το σύρμα να του έχει σχεδόν κόψει τον λαιμό…


Ευτυχώς εκείνη κατήγγειλε το περιστατικό και ο σκύλος μεταφέρθηκε από φιλόζωους στην πόλη όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, προκειμένου να καθαριστεί η μεγάλη πληγή στον λαιμό του, η οποία είχε μαζέψει σκουλήκια και να ραφτεί. Το ζωάκι πλέον είναι σε καλά χέρια και αναρρώνει μετά το μαρτύριο που πέρασε ενώ δράστης της φρικιαστικής πράξης δεν έχει βρεθεί.

mpncoocll1.jpg