​Τραγικό τέλος είχε ο καβγάς δύο τροφίμων σε ψυχιατρικό ξενώνα στην Παλλήνη, καθώς ένας 49χρονος νοσηλευτής έχασε την ζωή του!

Όλα έγιναν το βράδυ του Σαββάτου, στον Ψυχιατρικό - Θεραπευτικό Ξενώνα Εφήβων «Σπίτι». Δύο από τους τρεις τροφίμους που παρέμεναν στον ξενώνα -ηλικίας 16 ετών, κατά πληροφορίες- φιλον��κησαν, ενώ ο χώρος επιτηρείτο από τις δύο νοσηλεύτριες της βάρδιας. Η μία νοσηλεύτρια που παρενέβη για να τους καθησυχάσει δέχθηκε επίθεση, αλλά τα πνεύματα ηρέμησαν, ενώ ενημερώθηκε το τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Λίγη ώρα αργότερα, ο άτυχος 49χρονος ανέλαβε υπηρεσία. Η συνάδελφός του πήγε σε άλλο μέρος του ξενώνα για να πάρει οδηγίες από τον γιατρό και να ετοιμάσει το δείπνο, ωστόσο, επιστρέφοντας, αντίκρυσε τον συνάδελφό της αναίσθητο!

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον νοσηλευτή στο «Κοργιαλένειο Μπενάκειο Νοσοκομείο», όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών, κατέληξε.

Εντολή άμεσης διερεύνησης των συνθηκών θανάτου του 49χρονου έδωσε ο υπουργός Υγείας, Μάκης Βορίδης, ενώ η διοίκηση της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας διέταξε Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Φως στην τραγωδία αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.