​Το σπίτι του άτυχου 84χρονου που βρέθηκε τεμαχισμένος δίπλα σε κάδο σκουπιδιών ερευνήσαν το πρωί της Παρασκευής, οι αστυνομικοί. Η ταυτοποίηση του πτώματος έγινε την Πέμπτη, παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες του δολοφόνου του να εξαφανισθεί κάθε ίχνος, που θα οδηγούσε τις Αρχές στην ταυτότητα του.

Μόλις, 20 μέτρα από το σπίτι του άφησε ο δολοφόνος τεμαχισμένο τον 84χρονο μέσα σε δυο σακούλες σκουπιδιών και προσπάθησε να τον κάψει.

Ο ίδιος ζούσε σε αυτή τη γειτονιά στο Αιγάλεω πάνω από 50 χρόνια. Οι κάτοικοι της περιοχής τον έβλεπαν ακόμη και σε αυτή την ηλικία να πηγαίνει βόλτες με το μηχανάκι του.

Τα τελευταία χρόνια ζούσε μόνος του, καθώς όπως λένε οι γείτονες είχε χωρίσει και με τις δυο γυναίκες που είχε παντρευτεί και είχε αποκτήσει δυο παιδιά.

Οι αστυνομικοί αν και βρήκαν καθαρό το διαμέρισμα μέσα στο οποίο έμενε θεωρούν σχεδόν βέβαιο ότι η δολοφονία και ο τεμαχισμός του έγινε εκεί. Ακόμη, παίρνουν καταθέσεις από γνωστούς, φίλους και συγγενείς του άτυχου άνδρα προκειμένου να διαπιστώσουν εάν είχε με κάποιον προσωπικές ή οικονομικές διαφορές.