​Σε ένα απίστευτο θρίλερ έχει εξελιχθεί η υπόθεση με την 45χρονη γυναίκα στη Θεσσαλονίκη, η οποία σύμφωνα με καταγγελίες θάφτηκε ζωντανή, ενώ σήμερα αναμένεται να διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή, ώστε να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου της.

Όπως σας έχει ήδη γράψει το star.gr, η γυναίκα που νοσηλευόταν σε ιδιωτική κλινική με καρκίνο του ήπατος σε τελικό στάδιο, εξέπνευσε στις 5 και είκοσι το πρωί της Πέμπτης. Το απόγευμα της ίδιας μέρας, έγινε και η κηδεία της στο νεκροταφείο της Περαίας.

Όλα ξεκίνησαν όταν δυο παιδιά 16 και 17 ετών που είχαν πάει να ανάψουν κεράκι στο νεκροταφείο και ένας υπάλληλος του νεκροταφείου, υποστηρίζουν πως άκουσαν την γυναίκα να φωνάζει «σας παρακαλώ βγάλτε μας από εδώ» μέσα από το φέρετρο, και ήχους σαν κάποιος να χτυπά το ξύλο.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και ξεκίνησε η διαδικασία εκταφής, μόνο που ήταν ήδη πολύ αργά, μιας και η 45χρονη λέγεται πως ξεψύχησε από ασφυξία.

Το ανατριχιαστικό της υπόθεσης, είναι πως η γυναίκα βρέθηκε με ανοιχτά τα μάτια και το στόμα και τα χέρια σε διαφορετική θέση απ΄ότι των νεκρών, όπως αναφέρουν όσοι την είδαν.

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΠΩΣ ΘΑΦΤΗΚΕ ΖΩΝΤΑΝΗ, ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΝΕΚΡΗ:

Η Χρυσή Ματσικούδη, γιατρός του ΕΚΑΒ που έφτασε αμέσως στο σημείο, λέει πως δεν μπορεί να το εξηγήσει με τίποτα αυτό που συνέβη, μιας και η γυναίκα είχε νεκρική ακαμψία όταν έφτασαν στο σημείο:

«Πήγε πρώτα το ασθενοφόρο που καλύπτει την περιοχή. Δεν είχαν προλάβει να την κουκουλώσουν εντελώς. Όταν έφτασα, είδα κι εγώ την γυναίκα με ανοιχτά μάτια. Αυτό όμως δεν γνωρίζω εγώ γιατί συνέβη, αλλά οι ιατροδικαστές. Ήταν καρκινοπαθής τελικού σταδίου. Την περιμένανε. Εγώ προσωπικά, δεν πιστεύω σε νεκροφάνεια. Ιατρικά δεν μπορώ να το ερμηνεύσω. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι διαπιστώθηκε ο θάνατος, ήταν ώρες νεκρή, και ξαφνικά όταν άρχισε να πέφτει το χώμα, ζωντάνεψε. Δεν ξέρω τι άκουσαν τα παιδιά! Δεν μπορώ ούτε να το πιστέψω, ού��ε να το ερμηνεύσω. Η γυναίκα είχε νεκρική ακαμψία όταν πήγαμε. Δεν κουνιόταν τίποτε. Δεν μπορεί ένας άνθρωπος με νεκρική ακαμψία να κουνιέται και να χτυπά το φέρετρο. Δεν θέλω να εκθέσω τα παιδιά που άκουσαν τις φωνές, γιατί φαί��ονταν πολύ σοβαρά. Κάναμε και εμείς καρδιογράφημα για να είμαστε κατοχυρωμένοι. Μπήκε μέχρι και μέσα στον τάφο ο διασώστης του ΕΚΑΒ για να διαπιστώσει την νεκρική ακαμψία!»

Την ίδια στιγμή, η οικογένεια της 45χρονης γυναίκας, επηρεασμένη από τις τρεις ανατριχιαστικές μαρτυρίες (δυο παιδιών 16 και 17 ετών και ενός υπαλλήλου του νεκροταφείου οι οποίοι άκουσαν τις φωνές), έχει προσλάβει δικηγόρο ώστε να διαλευκανθεί η υπόθεση.

Μιλώντας για το ανατριχιαστικό περιστατικό, ο δικηγόρος της οικογένειας, Νίκος Διαλυνάς, κράτησε τις επιφυλάξεις του λέγοντας πως περιμένει και εκείνος την έκθεση του ιατροδικαστή:

«Περιμένουμε την ιατροδικαστική εξέταση στην οποία ζητήσαμε να παρίσταται και δικός μας τεχνικός σύμβουλος, ώ��τε να έχουμε κάποια στοιχεία και από την νεκροψία-νεκροτομή. Οι συγγενείς της, έχουν επηρεαστεί πάρα πολύ από τις καταθέσεις των τριών ανθρώπων, οι δυο εκ των οποίων είναι 16 και 17 ετών, και άλλος ένας άνθρωπος, ο οποίος είχε σχέση με την ταφή. Να έπαθαν ομαδική παράκρουση και οι τρεις και να άκουσαν φωνές, είναι λίγο περίεργο. Έχω την εντύπωση, σχεδόν τη βεβαιότητα πως δεν πέθανε σε νοσοκομείο, αλλά σε κλινική. Αυτό δεν σημαίνει τίποτα βέβαια, γιατί μπορεί όλα να έγιναν σωστά. Υποθετικά μιλάω ακόμα! Όλα πρέπει να συνεκτιμηθούν και να εξεταστούν».

nekrofaneia-2.jpg
nekrofaneia-3.jpg
nekrofaneia-660_0.jpg

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.