​Στα κρύα του λουτρού έμειναν οι νεόνυμφοι: την παράσταση στον γάμο τους έκλεψε ο Ηλίας Ψινάκης, που ευχήθηκε… «και στα δικά μας οι λεύτερες»!

Με το χαρακτηριστικό του μπρίο, ο Ηλίας Ψινάκης τέλεσε τους πρώτους πολιτικούς γάμους, το απόγευμα της Τετάρτης, στο δημαρχείο του Μαραθώνα.

Σε μία από τις τελετές, πάντως, έδωσε ρεσιτάλ: «τώρα θα διαβάσω αυτή την π*π@», ακούστηκε να λέει πριν τον γάμο στο ζευγάρι, Έλληνες που ταξίδεψαν από την Γερμανία για να παντρευτούν στα πάτρια εδάφη, ενώ στο τέλος ευχήθηκε «και στα δικά μας οι λεύτερες»! Μάλιστα, μιας και η νύφη ήταν έγκυος, ο δήμαρχος άλλαξε λιγουλάκι τον όρκο! «Να φροντίζετε τα παιδιά που θα κάνετε», λέει το κείμενο, ενώ εκείνος είπε «να φροντίζετε το παιδί που έχετε. Αφού αρχίσατε, για εσάς άλλαξα τον όρκο!».

Ο Ηλίας Ψινάκης, πάντως, είναι έτοιμος για όλα! Όπως δήλωσε μετά από σχετική ερώτηση που του έγινε, θα παντρέψει ακόμα και gay ζευγάρια: «αν είναι νόμιμο, θα παντρέψω και ομοφυλόφιλους. Το τι κάνει καθένας στο κρεβάτι του, δεν με αφορά», ήταν η απάντησή του σε δημοσιογράφους, τους οποίους έδιωξε για να εκτελέσει τα καθήκοντά του, λέγοντας «εδώ είναι γάμος… Αμάν παιδιά, να μην το κάνουμε μπουρδ*λ*!»,

Δείτε στο βίντεο το γαμήλιο ρεσιτάλ του δημάρχου Μαραθώνα!