Πανικός από ανταλλαγή βρισιών μεταξύ αντιεξουσιαστών και των 2 Χρυσαυγιτών που καταδικάστηκαν για την επίθεση στις 30 Ιουνίου του 2008 στο στέκι Αντίπνοια, στα Πετράλωνα, επικράτησε το μεσημέρι της Δευτέρας, έξω από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας.

Όλα ξεκίνησαν την ώρα που οι άντρες της αστυνομίας, οδηγούσαν τους δυο δράστες στην κλούβα, ώστε να πάρουν το δρόμο για τη φυλακή, μετά την ανακοίνωση της απόφασης του Δικαστηρίου. Έξω από τον χώρο ήταν συγκεντρωμένοι αντιεξουσιαστές, οι οποίοι μόλις τους είδαν άρχισαν να τους γιουχάρουν και να φωνάζουν διάφορα συνθήματα.

Ένας εκ των δυο Χρυσαυγιτών, έβρισε μια διαδηλώτρια με αποτέλεσμα τα «γαλλικά» μεταξύ τους να δίνουν και να παίρνουν. Οι αστυνομικοί κράτησαν τους συγκεντρωμένους μακριά από τους δράστες και μετά την αποχώρηση τους, τα πνεύματα ηρέμησαν!

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο επέβαλε ποινή κάθειρξης 11 ετών και 6 μηνών στον Βασίλη Σιατούνη και ποινή κάθειρξης 13 ετών και 6 μηνών στον Αθανάσιο Στράτο. Επιπλέον, τους επιβλήθηκε επταετή στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων ενώ οι ποινές είναι χωρίς αναστολή.

Σημειώνεται ότι οι κατηγορίες αφορούσαν την δολοφονία του 27χρονου Σαχζάτ Λουκμάν.