​Επεισόδια σημειώθηκαν στο κέντρο της Πάτρας, της Θεσσαλονίκης αλλά και της Μυτιλήνης κατά τη διάρκεια της αντιφασιστικής πορείας στη μνήμη του Παύλου Φύσσα.

da12.jpg
Ειδικότερα, στην Πάτρα κουκουλοφόροι που βρίσκονταν στο τέλος της πορείας, άρχισαν να πετούν βόμβες μολότοφ και πέτρες. Οι αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στο κέντρο της πόλης ε��ενέβησαν και έκαναν χρήση δακρυγόνων και χειροβομβίδων κρότου λάμψης.

fot.jpg
Οι κουκουλοφόροι κινήθηκαν στη συνέχεια προς την πλατεία Γεωργίου, ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις παραμένουν σε ετοιμότητα.

Θεσσαλονίκη

Μικροένταση σημειώθηκε και στην συμπρωτεύουσα, ενώ διαδηλωτές βρίσκονταν στην οδό Εγνατία, δυνάμεις των ΜΑΤ επιχείρησαν να τους πλαισιώσουν πλευρικά.

Την ώρα εκείνη κάποιοι από τους διαδηλωτές αντέδρασαν με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να κάνουν περιορισμένη χρήση χημικών.

Μυτιλήνη

Την ίδια ώρα μικροεπεισόδια σημειώθηκαν στην Μυτιλήνη κατά την διάρκεια αντιφασιστικού συλλαλητηρίου με την συμμετοχή εκατοντάδων νέων, κυρίως φοιτητών.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν ομάδα φοιτητών του αντιεξουσιαστικού χώρου προσπάθησε να μπει μέσα στο κτίριο όπου βρίσκονται και τα γραφεία της Χρυσής Αυγής.

Οι διαδηλωτές αντιμετωπίστηκαν από μεγάλη αστυνομική δύναμη ενώ κατά τη διάρκεια των επεισοδίων τραυματίστηκε ένας αστυνομικός ο οποίος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο Μυτιλήνης.