​Για τρίτη συνεχή χρονιά ανανεώθηκε η Συνεργασία της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, με αποτέλεσμα οι κάτοχοι της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων, να μπορούν να ταξιδεύουν με μειωμένο εισιτήριο!

Οι εκπτώσεις ισχύουν για τις διαδρομές Αθηνών-Θεσσαλονίκης-Αλεξανδρούπολης καθώς και στην απ’ ευθείας γραμμή Αθήνα-Καλαμπάκα.

Οι δύο συμβαλλόμενοι συμφώνησαν να προχωρήσουν άμεσα στην ενημέρωση των ηλεκτρονικών συστημάτων, ώστε να εκδίδονται τα εισιτήρια ηλεκτρονικά.

Η Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων είναι κάρτα εκπτωτική και όχι πιστωτική και έχει ισχύ στην Ελλάδα, αλλά και σε άλλες 38 χώρες της Ευρώπης.

Επίσης η κάρτα προσφέρει στους κατόχους της εκπτώσεις, τη δυνατότητα συμμετοχής τους σε εκδηλώσεις, διαγωνισμούς, αθλητικές δραστηριότητες, ενώ χρησιμοποιείται ήδη από περίπου πέντε εκατομμύρια νέους σε όλη την Ευρώπη. Στην Ελλάδα τα ενεργά μέλη της αγγίζουν τα 20.000.

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από τον αριθμό 14511 και στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις: www.europeanyouthcard.gr, www.neagenia.gr, www.trainose.gr.