​Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα του Ωραιοκάστρου, από την είδηση του θανάτου ενός 49χρονου λόγω της κακοκαιρίας, που έπληξε το βράδυ της Κυριακής την περιοχή.

plimmiradrimos1.jpg
Ο άτυχος άνδρας μπήκε στο αμάξι μαζί με τον 19χρονο γιο του για να επισκεφτεί την περιοχή που διατηρούσε μελίσσια ώστε να τα προστατέψει από την δυνατή βροχή. Οι δρόμοι όμως στην περιοχή είχαν πλημμυρίσει με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να καταπλακωθεί από τα ορμητικά νερά.

plimmiradrimos2.jpg
Εκείνος προσπάθησε να επικοινωνήσει με την Πυροσβεστική, όταν είδε ότι δεν μπορούσε να ελέγξει το τζιπ του αλλά δεν είχε σήμα και δεν κατάφερε να υποδείξει το ακριβές σημείο στο οποίο βρισκόταν μαζί με τον γιο του παγιδευμένος.

plimmiradrimos3.jpg
Οι άνδρες της Πυροσβεστικής περιπλανιόνταν στην περιοχή και κατάφεραν να τους εντοπίσουν, έπειτα από δυο ώρες, λιπόθυμους μέσα στο όχημα, το οποίο είχε αναποδογυρίσει από τους χείμαρρους των λασπόνερων.

plimmiradrimos4.jpg
Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και οι δυο άνδρες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του 49χρονου πατέρα, ενώ ο 19χρονος είναι τραυματίας.

plimmiradrimos5.jpg