Άστατο καιρό σε ολόκληρη την χώρα, με βροχές και καταιγίδες, αλλά και διαστήματα ηλιοφάνειας, περιμένουμε και σήμερα, Τετάρτη. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά, ενώ το φθινοπωρινό σκηνικό θα διατηρηθεί έως το τέλος της εβδομάδας!

Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, οι ουρανοί θα ανοίξουν κυρίως τις μεσημεριανές ώρες, οι άνεμοι θα πνέουν με ένταση 4 με 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 22 βαθμούς, με εξαίρεση την Κρήτη ό��ου θα φτάσει τους 32 βαθμούς Κελσίου.

Ισχυρές καταιγίδες με ύφεση από το βράδυ περιμένουμε στη Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, σποραδικές βροχές θα εκδηλωθούν στην Ήπειρο, τα νησιά του Ιονίου, τη δυτική Στερεά, τη δυτική Πελοπόννησο, την Αιτωλοακαρνανία και την Αχαΐα.

Βροχή θα ρίξει και στις Σποράδες, τη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά και την Εύβοια, ενώ στη Θεσσαλονίκη αναμένονται ισχυρές βροχοπτώσεις μέχρι και το μεσημέρι, οπότε και την… σκυτάλη στην κακοκαιρία θα πάρει η Αττική.

Αν και τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν από το βράδυ, ο άστατος καιρός θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες. Συγκεκριμένα, την Πέμπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο θα έχουμε βελτιωμένο και μόνο στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές και μπόρες.

Δείτε στο βίντεο το δελτίο καιρού του Star για σήμερα!