Έξι χρόνια μετά την αιματηρή ληστεία σε τράπεζα στο Χολαργό, όπου έπεσε νεκρός ένας 39χρονος αστυνομικός που δούλευε και σαν υπάλληλος εταιρείας σεκιούριτι για να συμπληρώσει το εισόδημά του, αποκαλύπτεται ότι ένας από τους δράστες ήταν ένας από τους ληστές του Διστόμου.

Μάλιστα, από τη βαλλιστική εξέταση στους κάλυκες έξω από την τράπεζα στο Χολαργό διαπιστώνεται ότι το ίδιο όπλο που είχαν χρησιμοποιήσει τότε, είχε χρησιμοποιηθεί και σε ληστεία τράπεζας στην Πυλαία Θεσσαλονίκης στις 5 Ιουλίου του 2006. Η ληστεία αυτή συνδέεται με τον Βασίλη Παλαιοκώστα, αφού εκτός από χρήματα, είχαν πάρει και το όπλο του διευθυντή, το οποίο βρέθηκε στο κρησφύγετο του Βασίλη Παλαιοκώστα μετά την απαγωγή του επιχειρηματία Γιώργου Μυλωνά. Τότε οι ληστές είχαν πάρει 74.000 ευρώ.

Όπως θα δείτε στο βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας, ο ένας από τους ληστές που φοράει γυαλιά ηλίου και ��απέλο τύπου τζόκεϊ με το όπλο στο χέρι ακινητοποιεί υπαλλήλους. Ο συνεργός του παίρνει τα χρήματα από τα ταμεία. Ο άτυχος αστυνομικός προσπάθησε να τους ακινητοποιήσει την ώρα που έβγαιναν από την τράπεζα με αποτέλεσμα να τον σκοτώσουν με τέσσερις σφαίρες.

Όμως το καπέλο του ενός από τους ληστές έπεσε κατά τη συμπλοκή. Το γενετικό υλικό που είχαν ανιχνεύσει σε αυτό ταυτίζεται με το γενετικό υλικό ενός από τους ληστές στο Δίστομο.

ΔΕΙΤΕ το βίντεο…