Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση του διπλού φονικού των δύο μπόντι μπίλντερ, Κωνσταντίνου Σγούρου και Γιάννη Κομμάτη, στη Μάνη, που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Τα στοιχεία που προκύπτουν από τη διερεύνηση του τραγικού περιστατικού ενισχύουν το σενάριο εμπλοκής και τρίτου προσώπου στη δολοφονία.

Αυτό μάλιστα υποστήριζαν εξαρχής τα μέλη της οικογένειας του αδικοχαμένου Κ. Σγούρου, καθώς δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι δύο απόφοιτοι της Γ’ Λυκείου μπόρεσαν να στήσουν από μόνοι τους τη φονική ενέδρα.

Resizer (2).jpg
Ο δικηγόρος της οικογένειας εντός εκ των δύο θυμάτων, του 26χρονου Κ. Σγούρου, έχει ήδη ζητήσει την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου των δύο δραστών.

«Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε περισσότερα, όμως μέσα στις επόμενες ημέρες θα μπορέσουμε να μιλήσουμε με σαφήνεια για την εμπλοκή και τρίτου προσώπου. Η δημοσιοποίηση των στοιχείων που έχουμε στη διάθεσή μας για τον συνεργό θα προκαλέσει πάταγο» δήλωσε ο δικηγόρος Κ. Μαργέλης.

Η εμπλοκή του τρίτου προσώπου που υποστήριξε τους 18χρονους, ενδέχεται να αφορά είτε την προσπάθεια εξαφάνισης των πτωμάτων, είτε ακόμα και την οργάνωση της δολοφονίας.